Drama Mihrab Cinta Zulaikha

Tonton Drama Mihrab Cinta Zulaikha, Pelakon Drama Mihrab Cinta Zulaikha , Sinopsis Drama Mihrab Cinta Zulaikha , Drama baru iQIYI tahun 2024,
Drama Mihrab Cinta Zulaikha | Drama melayu baru yang akan menemui penonton di salah satu online streaming platform di Malaysia adalah drama yang berjudul Mihrab Cinta Zulaikha.


Info Lengkap Drama Mihrab Cinta Zulaikha

Dalam Segmen Drama kali ini aku akan kongsikan dengan korang semua tentang informasi terkini berkaitan dengan drama Mihrab Cinta Zulaikha dimana peminat semua boleh mendapatkan maklumat seperti pengarah drama, penerbit, pelakon dan banyak lagi.

Pengarah Dan Tarikh Tayangan

Drama Mihrab Cinta Zulaikha yang diarahkan oleh Izuan Mokhtar ini akan bersiaran menerusi online streaming platform yang popular di Malaysia iaitu iQIYI tetapi tarikh tepat untuk tayangannya masih belum dikongsikan lagi.

Gambar Pelakon drama Mihrab Cinta Zulaikha

Buat korang yang masih belum lagi mempunyai akaun iQIYI, boleh ke apple store atau google play untuk download aplikasi tersebut dan tonton drama Mihrab Cinta Zulaikha yang bakal disiarkan menerusi aplikasi tersebut.

Penerbit dan Pelakon

Mihrab Cinta Zulaikha merupakan sebuah drama terbitan MIG Pictures. Drama ini dibintangi oleh ramai pelakon hebat seperti Elisya Sandha, Azrel Ismail, Johan As'ari dan ramai lagi. Korang boleh rujuk jadual dibawah untuk lihat senarai pelakon dan nama nama watak yang dibawakan oleh mereka.
No. Pelakon Watak
1
Elisya Sandha
Zulaikha
2 Azrel Ismail Yusof Hakimi
3
Johan As'ari
Aidil
4
Maria Farida
Datin Sofia
5
Ieda Moin
Isma
6
Scha Elinnea
Eva
7
Rafique Iskandar
Syamsul
8
Azizah Mahzan
-
9
Azman Jantan
Pak Long Idris
10
-
-
11
-
-
*Akan Dikemaskini Dari Semasa Ke Semasa


Informasi Ringkas Tentang Drama Mihrab Cinta Zulaikha

Tajuk Drama : Mihrab Cinta Zulaikha
Saluran : iQIYI
Tarikh Tayangan : TBC
Waktu Tayangan : TBC
Pengarah : Izuan Mokhtar
Terbitan : MIG Pictures
Pelakon : Elisya Sandha, Azrel Ismail, Johan As'ari, Maria Farida, Ieda Moin, Scha Elinnea, Rafique Iskandar, Azizah Mahzan, Azman Jantan dan ramai lagi

Sinopsis Drama Mihrab Cinta Zulaikha

Akan dikemaskini 
LihatTutupKomentar