Ticker

6/recent/ticker-posts

Lepak Dengan Kawan Kawan di 4 Fingers Crispy Chicken Mid Valley

Lepak Dengan Kawan Kawan di 4 Fingers Crispy Chicken Mid Valley | Sejak dah balik kampung memang rindulah nak lepak dengan kawan kawan yang stay dekat KL. Dulu masa duduk sana almost setiap hari jumpa. Sekarang ini duduk kampung tak dapatlah nak jumpa kan. Communicate pun dekat social media jer. 

Jadi, bila ada peluang jalan jalan KL wajiblah jumpa yang mana free lepak sambil makan makan. Port yang selalu kitorang pergi Mid Valley. Tak tahulah macam mana boleh makan dekat 4 Fingers. Kalau ikutkan Mid Valley tuh besar. Kedai pun banyak tapi hujung hujung singgah 4 Fingers. Aku ok jer sebab kalau bab ayam  nih aku onz sentiasa. haha.


Seingat aku, ini baru kali kedua aku makan dekat 4 Fingers. First time makan sorang sorang jer hehe. Kali nih dengan kawan kawan ok la sikit sebab bila makan dekat kedai makan macam nih aku jakun sikit. 





Bila tengok balik gambar gambar nih rasa macam craving pulak. Duduk dekat kelantan macam nih la. Banyak kedai kedai makan yang ada dekat KL tak ada dekat sini. Mungkin satu hari nanti adalah tuh kan hehe. Makan dekat 4 Fingers nih memang sedap tapi tak boleh makan selalu kalau tak nanti kering wallet tak sempat hujung bulan. 

Post a Comment

0 Comments