Ticker

6/recent/ticker-posts

Mamee Monster Lada Hitam Perisa Terbaru Tahun 2022

Mamee Monster Lada Hitam Perisa Terbaru Tahun 2022 | Korang suka makan Mamee Monster tak? Kalau suka mesti korang tahu yang Mamee Monster ada keluarkan beberapa jenis perisa contohnya macam perisa Bbq, ayam dan juga pedas tapi sekarang nih korang dah boleh cuba perisa paling latest dari dorang which is lada hitam atau blackpepper. 


Kalau korang berminat nak beli kan aku rasa baik beli online jer senang sebab macam aku kan duduk area kampung susah nak dapat perisa nih. Mungkin sebab aritu masih awal lagi jadi nak beli dekat kedai tak jumpa so beli je online senang. Korang boleh check shopee confirm ada.



Dalam gambar dekat atas nih dari Mamee Official Store dekat Shopee Malaysia. Tunggu apa lagi guys beli la sekarang. korang boleh klik link yang aku share nih terus direct ke official store dorang (Mamee Official Store). Kalau dah beli tuh share la korang suka ke tak perisa lada hitam nih.

Post a Comment

0 Comments