Ticker

6/recent/ticker-posts

Popia Goreng Sedap di Kelantan | Restoren Air Nyior Din!

Popia Goreng Sedap di Kelantan | Restoren Air Nyior Din | Hai korang, tadi aku tengah tengok tengok gambar dalam simpanan pastuh ternampak ada beberapa keping gambar popia goreng yang aku pernah makan dekat Restoren Air Nyior Din di Kota Bharu.

Jadi, alang alang ada gambar tuh aku nak share lah dengan korang sebab popia dekat restoren tuh sedap gila bagi aku. Kalau teringin nak makan popia goreng aku akan singgah. 

Popia Goreng Sedap di kelantan Restoren Air Nyior Din

Harga dia kalau tak silap aku RM1 dapat 2 keping. Kalau korang nak makan aku syor kan makan dekat kedai jer sebab kalau dah bungkus nanti sampai rumah dah lemau tak best sangat. Kalau makan dekat kedai boleh minum air kelapa sekali. Memang syiok habis la citer dia.

Korang nak datang sini? Senang jer, buka waze pastu taip jer "Din Raja Air Nyior Sedap Sengoti", Pastuh ikut jer direction yang waze bagi tuh confirm akan jumpa. Aku nak bagi full address pun tak jumpa. Jadi, itulah solution dia.

Selain Popia goreng dan Air Nyior ada banyak lagi makanan yang dorang jual tapi aku tak pernah try. Datang je mesti makan Popia Goreng. 

Popia Goreng Sedap di kelantan Restoren Air Nyior Din

Popia Goreng Sedap di kelantan Restoren Air Nyior Din

Popia Goreng Sedap di kelantan Restoren Air Nyior Din

Maaflah guys sebab aku ambil gambar makanan je. Gambar kedai lupa nak snap. Maklumlah dah tua kan pelupa sikit lol. Dah dapat Popia Goreng terus lupa semua benda tapi aku adalah buat video. Dalam video tuh ada banyak tempat aku pergi. konon2 macam vlog. Kalau nak tengok boleh tengok kat bawah nih aku letak video sekali ya.

Post a Comment

0 Comments