Ticker

6/recent/ticker-posts

Makan Western Food Dekat Paan Corner Machang Kelantan.

Makan Western Food Dekat Paan Corner Machang Kelantan | Bulan lepas aku ada makan dekat satu kedai dekat area machang nih nama dia Paan Corner. Kedai nih dorang jual makanan western. Memang kenalah dengan tekak aku yang waktu tuh nak makan makanan western. Jadi, kita singgah la makan situ.

Waktu tuh memang niat nak makan jer jadi aku takdelah ambil gambar semua benda kecuali makanan yang aku order. Tak banyak aku boleh share dengan korang tapi kalau korang pergi area machang cari kedai makanan western mungkin boleh singgah Paan Corner. 

Kedai Western di Kelantan Machang

Kedai Western di Kelantan Machang

Aku lupa berapa ringgit tapi for sure murah dan ada banyak benda korang boleh rasa satu pinggan nih ada Chicken Chop, Meatball, Fries, Sausage dan Spaghetti Blognese

Kedai Western di Kelantan Machang

Kedai Western di Kelantan Machang

Kalau korang nak usha usha dulu sebelum pergi, boleh search dekat google "Paan Corner" confirm akan jumpa punya. Kat Google pun ada ramai  share makanan yang dorang try dekat kedai nih. Selamat mencuba ya guys. Terima kasih sebab singgah baca walau pun info kelaut dalam.

Post a Comment

0 Comments