Ticker

6/recent/ticker-posts

Akhirnya Mcdonald's Tanah Merah dah Buka.Tunggu apa lagi guys? SERBULAH!

Akhirnya Mcdonald's Tanah Merah dah Buka.Tunggu apa lagi guys? SERBULAH! | Sebagai rakyat marhaen yang tinggal jauh dari bandar macam aku nih memang selalu terfikir "bilalah dorang nak buka Mcd dekat dengan area aku nih?". Penat tau bila mengidam nak makan ayam goreng Mcd jer nak kena drive jauh. 

Tapi sekarang tidak lagi ya. Bila Mcd dah buka dekat Tanah Merah aku rasa ramai yang excited termasuklah aku sampai gigih pergi Mcd tuh semata mata nak ambil gambar dan share dengan korang. 

Mcd Tanah Merah Mcdonalds Tanah Merah

Ini gambar close up mcdonalds Tanah Merah tuh. Kalau korang nampak warna hijau dekat atas tuh, ya betul! Mcd nih terletak dekat Petronas. Landmark dia Salem Aziz Textiles & Stesen Bas, kalau korang penduduk setempat memang confirm tahu la area nih. Jap aku belanja gambar jauh sikit. 

Mcd Tanah Merah Mcdonalds Tanah Merah

Dah cukup jauh ke belum kalau macam nih guys? haha. Gigih aku drive untuk belanja korang gambar nih tau. Sebesar alam dia letak logo Mcd tuh. Kalau tak nampak lagi tak tahulah. Korang sabar jap aku share gambar gambar lain yang aku ambil.

Mcd Tanah Merah Mcdonalds Tanah Merah

Mcd Tanah Merah Mcdonalds Tanah Merah

Mcd Tanah Merah Mcdonalds Tanah Merah

Mcd Tanah Merah Mcdonalds Tanah Merah

Inilah antara gambar yang aku snap2 beberapa hari yang lepas. Aku pergi sehari sebelum Mcd dibuka kepada umum. Aku rasa lebih selamat untuk aku pergi sebelum dorang bukak. Kuranglah sikit manusia. Kalau datang time opening rasanya memang susah la nak ambil gambar.

Waktu nih dalam Mcd tuh ramai orang. Rasanya dorang tengah testing and buat apa yang patut sebelum hari pembukaan supaya everything running smoothly kot. Aku rasalah. haha. Apa pun, kalau ada di antara yang dah singgah share la experience korang cmne. 

Pastuh kan, sempena pembukaan nih ada banyak offer yang best. Yang tuh korang boleh tengok dekat facebook page Mcdonalds Tanah Merah ok. Selamat makan Mcd semua. Bye. :P

Mcdonald's Tanah Merah, Mcd Tanah Merah, Mcd Baru Kelantan, Mcd Kelantan, Cawangan Mcd Tanah Merah, Mcdonalds Malaysia, Ayam goreng Mcd, Tawaran Mcd.

Post a Comment

0 Comments