Ticker

6/recent/ticker-posts

Lirik Lagu Better Me LEXNOUR X DUSUN (Open Verse Tiktok Challenge)

Kalau korang tiktokers aku yakin korang dah familiar dengan lagu Better Me yang dinyanyikan oleh LEXNOUR! Lagu Better me sekarang tengah viral dekat tiktok sebab penyanyi dia ada buat Open Verse Challenge. Ramai yang sahut cabaran tuh tapi yang membuatkan ramai rakyat Malaysia teruja adalah disebabkan oleh Koel yang joined challenge ini dengan menggunakan bahasa dusun.

Lirik lagu Better me  Dusun

Lirik Lagu Better Me LEXNOUR X DUSUN (Open Verse Tiktok Challenge)

(LEXNOUR)
I Know We Fight Ups And Down Rainy Days
Can We Make Up Now Baby Won't You Stay
Can We Just Make Love We Can Be Okay
By Tonight, By Tonight
I Need You By My Side

(KOEL)
Kinotingkodo Da Lo Rasam
Nga Mituong Kasari
Mongusa T Ginawo Lumunggui
Pomusarahan Murug-Turug Do Kosorou
Om Songuhot-Uhot Poingkuro Koi'e Ya Hino
Timpohon Nirikahanan Nu D Pogulu
Alaid No Di Kakal Aiso Po Poindikau
Guli No Da Hiti
Ooruh Ku Poingyonti
Au Oku Kaanu
Don't Let Me Go 

(LEXNOUR)
Can We Just Go Back To What We Used To Be
Cause I Promise You I'll Be A Better Me

Memang best dengar tapi kalau nak nyanyi sama sama tuh susahlah melainkan kalau korang fasih berbahasa dusun hehe. Apa pun aku suka pengguna tiktok memang betul betul support dan bagi kata kata semangat untuk Koel supaya terus berkarya. 

So far, dekat channel tiktok Koel baru ada dua lagu yang dia joined open verse. Satu lagi pun boleh tahan sedap. Kalau korang nak support boleh ke channel Koel di Tiktok sekarang sebab Koel ada juga ada lagu sendiri.

Koel Youtube Channel : • KOEL - YouTube
Koel Tiktok : @hi__Koel

Post a Comment

0 Comments