Ticker

6/recent/ticker-posts

Time Tengok Movie Korang Makan Apa?

Time Tengok Movie Dekat Korang Makan Apa? | Musim Musim PKP macam nih kan aku rasa ramai yang luangkan masa untuk tengok movie sebab selain tengok movie atau tengok video dekat youtube nak buat apa lagi?

Well, obviously ada banyak lagi aktiviti berfaedah yang kita boleh buat tapi tengok movie or drama bersiri antara aktiviti yang ramai orang buat. Betul tak warganet sekalian? Biasanya kalau tengok movie korang tengok dekat mana?

Kalau aku banyak jugaklah platform yang aku guna untuk tengok cerita contohnya Netflix, WeTV dan iQIYI. Kadang kadan tuh pening tak tahu nak tengok cerita apa sebab banyak sangat especially dekat Netflix. 

Sekarang nih aku tengah layan Fate The Winx Saga! Aku tengok sebab ramai gila orang kat luar sana tengok. Baru je episod satu tapi boleh tahan best jugak. Maybe sebab aku nih suka layan citer citer Fantasi camtuh kot.

By the way, bila cakap pasal tengok movie nih, korang memang tengok and fokus dekat movie atau korang tengok sambil makan something?

Me? Depends la kalau ada something to makan i would makan while watching movies tapi kalau tak ada pun tak apa. Nak dijadikan cerita, aku ada beli Tortilla & Maruku online and it was goooood especially Tortilla.

Beli Kerepek Di Shopee
Beli Kerepek Sedap Online
Beli Kerepek Maruku Online

Inilah guys Tortilla & Maruku yang aku beli dekat shopee. Sekarang ini semua benda boleh beli online. Kena rajin cari jer hehe. Oh yer, kalau korang nak cuba tortilla dengan maruku nih boleh klik link kedai shopee dekat bawah nih. 


Oklah warganet sekalian, tuh je nak sembang dalam entry kali nih. Lagi satu, kalau korang tahu kedai kedai online yang jual kerepek sedap boleh komen dekat bawah ya. Aku nak cuba jugak kalau ada yang menarik hehe.

Post a Comment

0 Comments