Ticker

6/recent/ticker-posts

Lirik Lagu Sepi - Aina Abdul

Lirik Lagu Sepi - Aina Abdul  | Hai warganet sekalian, ada tak diantara korang peminat Aina Abdul? Waktu yang ditunggu sudah pun tiba ya guys. Aina Abdul release lagu baru bertajuk sepi. Aku yakin lagu nih pun akan meletop jugak macam lagu lagu dia yang sebelum nih. 

Lagu Lagu Aina Abdul semua aku suka. Kiranya kena dengan jiwalah gituhh. Tak sabar nak dengar lagu Sepi secara full sebab Aina pernah nyanyi sikit lagu nih kalau tak silap. Aku ternampak dekat youtube aritu Kalau salah maafkan aku guys hehe. 

Tajuk Lagu : Sepi 
Artis : Aina Abdul 
Lirik : Aina Abdul, Wan Zakaria
Komposer : Aina Abdul, Sarry Khaled
Producer : Wonder Music Studio

Lagu Baru Aina Abdul Sepi


Lirik Lagu Sepi - Aina Abdul 

Sepinya Di Dalam Hati
Dirundung Pilu Rasa Perih
Sendirian Aku Berbisik
Oh Merintih

Takkan Pernah Aku Mengalah Kecewa
Biar Gelita Badai Melanda
Tak Terhapus Perit Jiwa
Ku Berserah
Teguh Berdiri Dan Terus Bermimpi

Pedihnya Jalan Berduri
Terus Melangkah Tiada Gentar
Sakitnya Jiwaku Meniti Lara

Takkan Pernah Aku Mengalah Kecewa
Biar Gelita Badai Melanda
Tak Terhapus Perit Jiwa
Ku Berserah
Teguh Berdiri Dan Terus Bermimpi

Oh...

Biar Rebah Tak Mengapa
Biar Sakit Ku Melangkah 

Takkan Pernah Aku Mengalah Kecewa
Biar Gelita Badai Melanda
Tak Terhapus Perit Jiwa
Ku Berserah
Teguh Berdiri Dan Terus Bermimpi

 Disebabkan Aku belum dengar lagu ini sepenuhnya. Muzik Video pun tak tengok lagi aku akan tulis sampai sini jer ok korang. Nanti lepas dah release nanti Aku akan share dengan korang semua pendapat aku dengan korang semua. Thank you ya sebab sudi singgah!

Update! 

Ya Ampun! Macam yang aku cakap lagu Aina Abdul semua sedap sedap and this one is on fireeeee! Aku suka gila lagu nih. Hari hari memang aku akan dengar la citer dia. Pastuh kan music video dia fuhhh nice gilaaa. Korang kena tengok! Aku nak layan lagu sepi nih lagi sekali sambil feeling sorang2. oklah bye! hehe.

Post a comment

0 Comments