Ticker

6/recent/ticker-posts

Lirik Lagu Syukur Lebaran - Aina Abdul | Lagu Raya Baru 2021

Lirik Lagu Syukur Lebaran -  Aina Abdul | Lagu Raya Baru 2021 | Assalamualaikum Korang! Korang apa khabar? Puasa okay ke tak tuh? Cepatnya masa berlalu kan. Dah masuk bulan puasa dah. Tahun ini macam tak banyak lagu raya baru je. Ke masih awal lagi? Apa pun yang penting Aina Abdul dan lancarkan lagu raya tahun ini yang bertajuk Syukur Lebaran. 

Tajuk Lagu : Syukur Lebaran 
Artis : Aina Abdul
Lirik : Wan Zakaria 
Komposer : Aina Abdul, Serry Khaled

Lagu raya baru 2021


Lirik Lagu Syukur Lebaran - Aina Abdul

Riangnya Gembira Dihati
Dapat Pulang Rasa Tidak Terperi
Satu Syawal Menjelma Lagi
Menyambut Tibanya Di Aidilfitri

Girangnya Tak Terkira
Dapat Pulang Ke Desa
Pulang Ke Pangkuan Ayah Bonda
Hari Raya Mulia Semua Bersuka Ria
Bersyukur Pada Yang Esa

Aidilfitri Mulia
Terdengar Sayup Takbir Bergema
Ampun Maaf Dipinta
Bermaafan Lupakanlah Sengketa

Hai Selamat Hari Raya
Tua Muda Bergembira
Marilah Raikan Hari Yang Mulia
Bersama

Riangnya Gembira Dihati
Dapat Pulang Rasa Tidak Terperi
Satu Syawal Menjelma Lagi
Menyambut Tibanya Di Aidilfitri

Girangnya Tak Terkira
Dapat Pulang Ke Desa
Pulang Ke Pangkuan Ayah Bonda
Hari Raya Mulia Semua Bersuka Ria
Bersyukur Pada Yang Esa

Aidilfitri Mulia
Terdengar Sayup Takbir Bergema
Ampun Maaf Dipinta
Bermaafan Lupakanlah Sengketa

Hai Selamat Hari Raya
Tua Muda Bergembira
Marilah Raikan Hari Yang Mulia
Bersama

*Yang Jauh Dimata
*Usahlah Berduka
*Bersama Alunkan Takbir
*Di Pagi Hari Raya

Hai Selamat Hari Raya
Tua Muda Bergembira
Marilah Raikan Hari Yang Mulia
Bersama
Tak tahulah berapa kali ulang dah lagu nih. Memang sedap ya korang! Rasa ke dalam hati ya lagu nih. Tak banyak lagu raya baru yang best macam nih. Macam lagu lagu raya otai yang selalu kita dengar bila raya. Korang yang cari lirik lagu nih mesti sokong dengan apa yang aku cakap kan. Apa lagi guys jom ler kita nyanyi sama sama. hehe.

Post a comment

0 Comments