Drama Polis Peronda

Tonton Drama Polis Peronda, Pelakon Drama Polis Peronda, Sinopsis Drama Polis Peronda, Drama baru TV3 tahun 2024, Drama Slot TV3 2024

Drama Polis Peronda | Drama melayu baru yang akan menemui penonton di kaca televisyen tidak lama lagi adalah drama yang bertajuk Polis Peronda.

BERITA TERKINI : Drama baru Lara Kasih Menggandingkan Chacha Meambong & Fikry Ibrahim Sebagai Teraju Utama | Info Drama Lara Kasih

Info Lengkap Drama Polis Peronda

Untuk artikel kali ini aku akan kongsikan dengan korang semua tentang informasi lanjut berkaitan dengan drama Polis Peronda dimana korang boleh dapatkan maklumat seperti Pengarah Drama, Penerbit, Sinopsis, Tarikh Tayangan dan lain lain.

Pengarah dan Tarikh Tayangan

Drama Polis Peronda yang diarahkan oleh Datuk Yusoff Haslam dan C. Kumaresan ini akan mula bersiaran pada setiap hari Jumaat jam 10:00 malam di TV3 bermula 28 Jun 2024.

Poster Drama Polis Peronda TV3

Buat korang yang tidak dapat menonton di kaca televisyen boleh tonton drama Polis Peronda secara online di laman sesawang atau aplikasi TONTON.

Penerbit dan Pelakon

Polis Peronda merupakan sebuah drama terbitan Skop Productions Sdn Bhd. Drama ini dibintangi oleh ramai pelakon! Korang boleh rujuk jadual dibawah untuk lihat senarai pelakon dan nama watak yang dibawakan oleh mereka dalam drama Polis Peronda.
No. Pelakon Watak
1
Raja Afiq 
Amar
2 Shah Iskandar Bani
3
Ramona Zamzam
Elly
4
Ali Reza
Danial
5
Kodi Rasheed
Husin
6
Puteri Sarah 
Sarah
7
Arnie Shasha
-
8
Soffwany Yusoff
Delisa
9
Shyrim Husni
-
10
Arwan Umar
Ali
11
-
-
*Akan Dikemaskini Dari Semasa Ke Semasa

Informasi Ringkas Tentang Drama Polis Peronda

Tajuk Drama : Polis Peronda
Saluran : TV3
Tarikh Tayangan : Bermula 28 Jun 2024
Waktu Tayangan : Setiap hari jumaat, jam 10:00 malam
Pengarah : Datuk Yusoff Haslam dan C. Kumaresan
Terbitan : Skop Productions Sdn Bhd
Pelakon : Raja Afiq, Shah Iskandar, Ramona Zamzam, Kodi Rasheed, Puteri Sarah, Arnie Shasha, Soffwany Yusoff, Shyrim Husni dan ramai lagi

Sinopsis Drama Polis Peronda

Akan Dikemaskini
LihatTutupKomentar