Lirik Lagu Kamar Ilhammu - Iera Milpan

Lirik lagu Kamar Ilhamu Iera Milpan, lagu baru Iera Milpan, Lagu baru best 2023, lagu best, lagu melayu baru 2023, Ost drama That Cover Girl
Lirik Lagu Kamar Ilhammu - Iera Milpan | Untuk segmen Lirik Lagu kali ini aku nak kongsikan dengan korang lagu terbaru dari Iera Milpan yang bertajuk Kamar Ilhamnu. Selepas berjaya menawan hati dengar dekat luar sana dengan lagu Retak Hatiku, sekarang ini Iera Milpan kembali dengan Kamar Ilhammu.

Untuk pengetahuan korang semua, komposer untuk lagu Kamar Ilhammu nyanyian Iera Milpan adalah Jawa Suki dan penulis lirik pula adalah M.A.O. Official Music Video sudah pun dimuatnaik pada 23 October 2023 menerusi youtube channel MVM Music. Jadi, kalau korang nak tengok Official Music Video boleh ke sana. Untuk korang yang nak nyanyi sama sama boleh refer lirik lagu yang aku kongsikan dekat bawah.

Poster Lagu Kamar Ilhammu Iera Milpan

Lirik Lagu Kamar Ilhammu - Iera Milpan

Mulanya Ku Cinta Padamu
Mulanya Ku Sayang Padamu
Ku Harap Kau Terakhir
Untukku Di Hidupmu

Tapi Kau Mula Pergi Jauh
Seakan Kau Tak Pernah Mengenal
Aku Yang Kau Temui
Malam Itu

Bukan Selalunya Ada Keranamu
Terbuang Aku Dihatimu
 Kau Pergi Selamanya
Bukan Jantungku Laju Memanggilmu
Cuba Kau Kenangkan 

Bagaimana Caranya Untukku Adamu
Telah Hatiku Dimainkan
Sungguhku Kecewa
Biarkan Diriku Biarkan Hatiku Terus Hancur

Bagaimana Sepiku Bila Perlukanmu
Lelah Hatiku Tanpa Kamu
Sungguhku Tak Rela
Terhakis Jiwaku Tercalar Harapku
Tinggallah Aku Di Kamar Ilhammu
Vibes lagu Kamar Ilhammu ini pun sama macam lagu iera milpan yang viral sebelum ini which is Retak Hatiku. Kalau korang geng geng yang suka dengar lagu zaman zama 90an memang ngam la sebab lagu lagu macam nih boleh buat stock untuk nyanyi dekat tempat karaoke hehe.
LihatTutupKomentar