Sabtu, 14 Januari 2017

Make It Yours Giveaway by Luqman Zakaria

13:32 69
Kepada semua blogger yang tak tahu nak buat apa. Hilang idea untuk update entry. Apa kata korang join Make It Yours Giveaway ini. Ada banyak hadiah yang menarik menanti korang semua. Jom kita tengok apa syarat syarat penyertaan untuk GA kali ini.

Syarat Syarat Make It Yours Giveaway

1. Buat entry berkenaan dengan Giveaway ini dan tajuk entry adalah seperti berikut
"Make It Yours Giveaway by Luqman Zakaria"

2. Letakkan banner Giveaway ini di dalam entry korang dan linkkan balik ke entry ini.


3. Follow instagram @lqmnzkria dan korang perlu post banner diatas di instagram korang dengan #makeityours dan #giveawaybyluqmanzakaria. Kalau korang tak ada instagram, korang kena letakkan banner di sidebar sepanjang GA ini berlangsung dan linkkan banner tersebut di entry ini. 

4.Follow facebook fanpage www.arepnakbebel.com di @arepnakbebel

5.Pastikan korang komen dan letakkan link entry dan instagram user ID di mana mana entry blog arepnakbebel untuk maklum balas dari pihak admin. 

Berikut adalah syarat syarat yang korang kena ikut untuk menyertai GA ini. Seperti biasa, pemenang akan dipilih menggunakan random.org dan korang mungkin salah seorang pemenang yang akan mendapat hadiah ini.

Wah Chan Pearl Bracelet (1x Pemenang)
Glass Water Bottle + RM5 Topup (2x Pemenang)
RM10 Topup (4x Pemenang)

Korang boleh singgah dan baca entry Hadiah untuk pemenang Make It Yours Giveaway by Luqman Zakaria untuk tengok sendiri hadiah hadiah yang korang akan dapat nanti. InshaAllah. Selamat mencuba!

Hadiah untuk Pemenang Make It Yours Giveaway by Luqman Zakaria!

01:18 10
365 Days Daily Planner giveaway by Luqman Zakaria berjalan dengan lancar dan alhamdulillah hadiah sudah pon dihantar kepada pemenang. Dan untuk kali ini aku akan adakan satu lagi GA yang kedua yang diberi nama Make It yours Giveaway by Luqman Zakaria.

GA yang pertama mendapat sambutan yang agak mengalakkan. Rasa terkilan jugalah sebab hadiah tak banyak. Tapi untuk Make It yours Giveaway by Luqman Zakaria, Aku ada sediakan beberapa hadiah untuk dimenangi.

Wah Chan Pearl Bracelet (1x Pemenang)*Satu jer la yer. Satu lagi tuh dah bagi dekat kakak.hehe


Dalam entry Key to a diamond bracelet + gifts by Wah Chan aku ada share dengan korang semua yang aku dapat pearl bracelet dalam contest yang diadakan oleh dorang. Memandangkan aku tak guna pon pearl bracelet tuh aku akan bagi dekat korang. Jadi kalau berminat, bolehlah join Make it yours Giveaway yang akan diadakan tak lama lagi.

Glass Water Bottle + RM5 topup (2x Pemenang)


RM10 Topup (4x Pemenang)

Ini adalah semua hadiah yang disediakan untuk pemenang Make It yours Giveaway by Luqman Zakaria. Aku harap GA kali ini akan mendapat sambutan jugak dari korang semua. Akan ada beberapa syarat yang korang kena ikut tapi tak adalah susah pon.hehe. Stay tuned ok!