Photography dan Kronologi Header blog arepnakbebel - Lifestyle, Event, Review, Travel, Info | Blog Arepnakbebel

Thursday, 4 October 2018

Photography dan Kronologi Header blog arepnakbebel

Photography dan Kronologi Header blog arepnakbebel | Some of you guys yang memang follow blog arepnakbebel dari dulu memang tahu yang aku ini suka photography. Aku banyak share gambar gambar yang aku captured sendiri. Aku tengok bloggers yang aku kenal dulu dah tak aktif sangat ber-blogging. Sekarang ini ramai bloggers baru yang follow blog aku. Jadi aku nak share serba sedikit mengenai minat aku dalam bidang photography dengan korang semua.

My Sister's Big Day

Korang boleh klik link yang aku share kat atas nih untuk tengok beberapa keping gambar lain yang aku captured masa wedding kakak aku. That was my first wedding photography. Testing bakat on my sister'wedding gituh. Tak boleh buat experiment di majlis kahwin orang lain sebab takut hasil gambar tak bagus nanti haru biru pulak jadinya haha.Selain gambar wedding nih, aku ada jugak captured gambar gambar lain. Contohnya gambar anak buah aku.


Selesai bab Photography. Sekarang aku nak share pasal kronologi Header blog arepnakbebel pulak. Sejak dari beberapa tahun lepas, aku memang suka tukar header. Bila aku tengok balik beberapa header yang pernah aku letak dulu macam kelakar pon ada jugak.haha.


Inilah antara kronologi header blog aku. Dulu kalau boleh nak header sebesar alam tapi sekarang aku just nak keep it simple and clean. Aku lebih sukakan header macam sekarang ini. Nampaklah tenang sikit bila tengok tak serabut macam header yang aku share dekat atas ini. By the way, aku ada letakkan link beberapa artikel yang lepas kalau korang rajin nak usha. 

No comments:

Post a Comment