Jumaat, 20 Oktober 2017

Lirik lagu Sesungguhnya Aku Nyanyian Alif Satar - OST Red Velvet

Lirik lagu Sesungguhnya Aku Nyanyian Alif Satar - OST Red Velvet | Ingat tak dulu aku pernah share dengan korang tentang drama Red Velvet? Kalau tak ingat korang boleh singgah baca sini "Neelofa dan Alif Satar akan bergandingan dalam drama terbaru, Red Velvet?" Yes guys! Drama ini akan ditayangkan tidak lama lagi di Astro Ria. Jadi, untuk entry kali ini aku nak share pasal official soundtrack drama ini pulak. Korang boleh ke Youtube Channel Sony Music MY untuk dengar lagu ini. Aku sediakan lirik lagu jer untuk korang semua nyanyi. hehe

Lirik Lagu Sesungguhnya Aku - Alif Satar

Apa ku rasa
Tak pernah ku duga
Hadir dirimu
Merubah semua

Dan tanpa ku sedari
Kau mengajar diriku
Membawa hidup erti baru

Sesungguhnya aku
Telah jatuh pada dirimu
Sesungguhnya aku
Cintai hanya dirimu

Kerna
Sesungguhnya 
Ku sedari
Kau lengkapi diriku

Sesungguhnya aku
Mencintai dirimu
Sesungguhnya

Siapakah aku
Didalam hatimu
Harus ku tahu
Kerna aku rindu

Dan tanpa ku sedari
Kau mengajar diriku
Membawa hidup erti baru

Sesungguhnya aku
Telah jatuh pada dirimu
Sesungguhnya aku
Cintai hanya dirimu

Kerna
Sesungguhnya 
Ku sedari
Kau lengkapi diriku

Sesungguhnya aku
Mencintai dirimu
Sesungguhnya

Kaulah yang terbaik
Yang pernah diriku miliki
Kan kuberikan sepenuh jiwa
Hanya untuk dirimu

Sesungguhnya aku
Telah jatuh pada dirimu
Sesungguhnya aku
Mencintai hanya dirimu

Kerna
Sesungguhnya 
Ku sedari
Kau lengkapi diriku

Sesungguhnya aku
Mencintai dirimu
Sesungguhnya

Sesungguhnya
Sumber gambar : www.manis.fm

1 ulasan:

  1. lagu dia best tp tak tgk lagi drama dia.. kang tertunggu susah.. hehhehe

    BalasPadam