Isnin, 30 Oktober 2017

Serlahkan Bakat anda dalam Bakat Besi Peraduan Reka anjuran Modenas

Serlahkan Bakat anda dalam Bakat Besi Peraduan Reka anjuran Modenas | Aku ada berita baik untuk korang yang mempunyai minat dalam bidang permotoran. Modenas baru baru ini melancarkan satu peraduan yang cukup menarik dan hadiah yang bakal dimenangi juga sangat lumayan. Jom kita tengok apa yang menarik tentang peraduan ini.

Peraduan/Pertandingan Bakat Besi Modenas

Peraduan Bakat Besi yang bakal diadakan ini adalah bertujuan untuk mencari dan mencungkil bakat terpendam anak anak muda Malaysia. Sebenarnya ramai rakyat Malaysia yang mempunyai bakat dalam bidang ini tetapi ianya tidak digunakan atau disalurkan ke "channel" yang betul. Kongsikan idea serta kreativiti yang korang ada dan buktikan kepada semua orang yang bakat korang boleh dimanfaatkan oleh orang ramai. Peraduan ini dibahagikan kepada dua kategori iaitu Conceptual Design dan Skin/Sticker Design untuk model terbaru keluaran Modenas - Pulsar dan V15.


Peraduan ini dibuka kepada mereka yang berumur 18 tahun ke atas dan penyertaan secara individu sahaja yang diterima. Pemenang pertama bakal membawa pulang Motosikal Modenas, wang tunai dan banyak lagi. korang boleh rujuk gambar dibawah. Untuk maklumat lanjut tentang kedua dua kategori ini korang boleh layari https://r8der.my/bakatbesi
Cara untuk menyertai Peraduan/Pertandingan Bakat Besi Modenas

Berminat untuk menyertai peraduan ini? Layari www.r8der.my sekarang untuk mendaftar sebagai peserta. Korang juga boleh singgah di blog www.adzril.com untuk baca info info lain berkaitan dengan Peraduan Bakat Besi Modenas. Jangan lepaskan  peluang untuk menyertai peraduan ini bagi menyerlahkan lagi bakat terpendam korang dalam bidang permotoran dan sekaligus membawa pulang hadiah hadiah lumayan.

43 ulasan:

  1. Wah... ada kawan yang suka sangat desain kereta dan motor. nanti boleh suggestkan dia masuk contest ni! Hadiah dia pun, pergh, lumayan!

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok sangat dah tuh! kalau ada rezeki boleh menang motor!

      Padam
  2. Bakat besi? Orang lelaki la ni...org perempuan x tau la bleh ke x cipta sesuatu yg kreatif guna besi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh jer kak perempuan pon. masuk yang desain sticker motor..hehe

      Padam
  3. Mak aiii.. dah setanding produk luar negara dah modenas..cantik giler superbike keluaran modenas

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cantik kan! suka plak tengok dorang punya motor!

      Padam
  4. fuhhh...anak kak lina memang minat permotoran ni...bolehla sruh dia join nanti...hadiah dia wowww sangat...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh tuh kak. ada rezeki boleh menang. tak dapat motor pon boleh menang cash. hehe

      Padam
  5. Bagus utk mereka yang minat dlm bidang permotoran ni. Nak suh anak2 join tak ada pulak mereka bakat..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ala..kalau camtuh akak pon boleh join! desain sticker motor. hehe

      Padam
  6. tengok hadiah yang ditawarkan memang berbaloi untuk peserta. goodluck sesiapa yang join :)

    BalasPadam
  7. Alamak kita ni pandai bawa motor jer nak buat atau repair motor langsung tak tahu hehehe bakat besi tu nama dah gerun hehehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ala..boleh maha jom join. masuk kategori desain sticker.hhe

      Padam
  8. Best hadiahnya dapat motor. Suruh boyfrien join lah. Hahaha. Cantik model Pulsar NS200tu. Kalau iols bawak lagi mengancam kan?? Hiks

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang best hehe. suruh jgn tak suruh nanti kalau menang bolehlah romantik2 sikit naik motor haha.

      Padam
  9. Yang ada bakat dalam bidang pemotoran ni jangan lupa join . Rezeki ada di mana sahaja . Tak mencuba tak tahu . Jum serlahkan bakat anda

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup! Betul tuh! tak cuba tak tahu kan.

      Padam
  10. Alamak kita tak pandai nak design ni.Tak kreatif huhu yang bakat besi tu lagi out hehe. Tapi serius motor tu smart. Nanti kinah tanya member2 kot ada yang nak join pertandingan ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe! samalah tak reti. War war kanlah mana tahu nanti ada yang berminat nak join kan.

      Padam
  11. bikenya bagus sekali desainnya , bolehlah kapan kapan kita cuba

    BalasPadam
  12. Nie memang sesuai untuk bebudak engineering dan juga yang suka melakar motor-motor nie. Tak sabar nak tengok design pemenangnya kelak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. samalah.tak sabar nak tengok desain pemenang!

      Padam
  13. Tediaa!..hadiahnya lumayan!
    Asben AS pandai tempa kepala tali pinggang. Kawan2 dia gelar dia ironman haha. Tapi dia xde kat sini..duk di offshore nu la.. Kalo x, boleh dia take part.

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang lumayan..ala kat offshore ke..kalau cmtuh AS jer la join.hehe

      Padam
  14. Kalau akak ada bengkel macam kat kampung tu, memang akak akan join. hahaha. geram pula hadiah dia moto besar! Nak motor!!!

    BalasPadam
  15. Ala, pemenang pertama je dapat motosikal... Rasa macam nak angkat sebiji... Tapi buat masa sekarang nie.. lek lu....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aah. Pemenang pertama jer dapat. ala bro angkat la sekarang..hehe

      Padam
  16. Wow! all the best to those who has the creativity. I can't wait to see the designs.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Same goes here! can't wait to see the designs too!

      Padam
  17. kretifnya ! LAwa moto ni semua. Kalau akk bab design macam ni memang fail hehehe

    http://www.azlindaalin.com/2017/11/enchanteur-paris-petite-parfum-minyak-wangi-haruman-terkini-tanpa-alkohol.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. yang nih bukan yang participant design..yang masuk contest belum keluar lagi.

      Padam
  18. Bagusnya ada event yang unik macam ni. Ada laa sesuatu yang baru untuk dipelajari.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ini Kontest untuk mereka minat bidang permotoran.

      Padam
  19. Kalau deeba pandai bab2 berkaitan dengan besi ni dah tentu deeba terus join.. masalahnya xtahu apa2 pasal besi ni.. hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh join untuk design sticker tuh..hehe. kalau besi2 saya pon tak mahir..huhu

      Padam
  20. Wah... Lots of prize money paid. Good luck to all the participants.

    BalasPadam
  21. Wow this is a very interesting, can't wait to see the end results and good luck to the contestant!

    BalasPadam
  22. wah! macam hebat la , design motocikal!
    bravo to all the designer!
    Good luck who join in also !

    BalasPadam
  23. Attractive prize that offer to motor designer Good luck to the designer.

    BalasPadam