Rabu, 6 September 2017

Cantik dan bergaya dengan aksesori dari Shinju Pearls


Cantik dan bergaya dengan aksesori dari Shinju Pearls | Pada 26 Ogos yang lepas, aku ke Paradigm Mall, Petaling Jaya untuk memeriahkan Blogger's Day yang di anjurkan oleh Shinju Pearls. Ramai blogger yang datang, kalau tak salah aku dalam 30 orang jugaklah. 


Penyanyi terkenal, Dato' Zainal Abidin juga turut hadir di majlis ini dan kami dihiburkan dengan lagu lagu beliau termasuklah "Hijau". Salma mentorReyhana YunusAyu DamitSara Mentor dan Thalia mentor adalah antara selebriti lain yang dijemput oleh Shinju Pearls untuk menjayakan Blogger's Day pada hari tersebut.


Bergaya sakan semua dengan aksesori dari Shinju Pearls. Korang suka pakai aksesori Mutiara macam ini tak? kalau suka, korang kena datang outlet Shinju Pearls sebab ada banyak pilihan dan semuanya ya ampun cantik cantik belaka! 


Macam mana? Cantik tak? Mesti rambang mata kan. Ini baru sikit. Kalau korang ke outlet dorang mau pengsan terus kat situ sebab pening tak tahu nak pilih yang mana satu. Aksesori yang dijual di Shinju Pearls bukan hanya sesuai untuk digayakan oleh wanita sahaja, lelaki pon boleh juga sebab rekaan sesuai untuk kedua dua jantina. 


Gambar kat atas ini adalah contoh bracelet yang sesuai untuk digayakan oleh wanita dan juga lelaki. Terima Kasih diucapkan kepada Shinju Pearls sebab menjemput kitorang semua dan hadiahkan semua bracelet dan Selendang Pashmina yang cantik ini. 

Shinju Pearls Outlets

  • Pavilion Kuala Lumpur
  • Isetan KLCC
  • Midvalley Megamall
  • Bangsar Shopping Centre
  • Paradigm Mall
  • Great Eastern Mall
  • Sunway Pyramid
  • Isetan The Gardens
  • Bangsar Village
Website

Online Store

Facebook

Instagram

17 ulasan:

  1. Amboi meriahnyer.... Banyak outlet senang nak pi cari pas ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang meriah..betul tuh..outlet dia banyak. nanti boleh singgah cuci cuci mata.hehe

      Padam
  2. Akak suka pearl, makes me look elegant gitu

    BalasPadam
  3. Cantiknya kalau dapat hadiah dari orang tersayang lagi cantikkan hehehehe....

    BalasPadam
  4. The pearls look beautiful. Will visit one of the outlet this weekend to get a bracelet for myself.

    BalasPadam
  5. Yang ladies suka dengan barang2 macam ni pasti terus sambar dan beli.. hehe..

    BalasPadam
  6. amboii... kalau kaum hawa tengok ni confirm rambang mata. haha

    BalasPadam
  7. wah cantik-cantik koleksi diorang. class :)

    BalasPadam
  8. perempuan dan mutiara memang tak dapat dipisahkan.. kalau la dapat satu set tu kan ke best! hehehe..

    BalasPadam
  9. Kalau pearls ni suka tgk rafidah aziz pnya collection..
    Perghhhh kelassss sgt

    BalasPadam
  10. Cantik-cantik design shinju pearls ni.

    BalasPadam
  11. Untung laa dapat pearl dan selendanh pashmina.. tak dpt hadir hari tu...

    BalasPadam
  12. nampak simple dan elegant
    penuh dgn warna yg mempesona
    love to windo shopping saja
    nak beli mayb soon

    BalasPadam
  13. Wah, cantik jugak pearls ni. Dulu dah pernah beli tpi selalu design nmpk biasa je. Skarang dah nmpk mcm ada design baru

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cantik kan..Sekarang ini banyak pilihan..memang rambang mata nak pilih.

      Padam
  14. Wah.. memang cantik-cantik semua pearls ni. Rambang mata dibuatnya ;D

    BalasPadam