Selasa, 29 Ogos 2017

Projek "Smart Home" Rencana Royale hampir habis dijual dan CK East Group menerima anugerah cemerlang oleh European Quality Award


Projek "Smart Home" Rencana Royale hampir habis dijual dan CK East Group menerima anugerah cemerlang oleh European Quality Award | Pada 8 Ogos yang lepas aku berpeluang untuk menghadirkan diri ke Rencana Royale Sales gallery yang terletak di Jalan Datuk Sulaiman, kuala lumpur untuk melihat sendiri Rencana Royale Suites yang menggunakan konsep "Smart Home". Rencana Royale Suites ini dijual dengan harga serendah RM282K dan yang paling menarik Service Residence ini hanya dijual untuk Melayu sahaja. Aku sempat melihat sendiri bagaimana Smart Home ini berfungsi. Tak sabar nak kongsikan dengan korang semua.

Service Residence, Rencana Royale


Dunia semakin canggih dan teknologi juga semakin berkembang. Dengan adanya mereka yang pakar dalam bidang ini, kita mampu untuk menjadikan setiap sudut dalam rumah berguna untuk pelbagai aktiviti. Seperti yang korang tengok dalam gambar dekat atas ini. Dengan hanya menggunakan alat kawalan jauh, ruang sofa ini boleh bertukar menjadi tempat istirehat dan bilik tidur.


Yang ini juga sangat menarik sebab korang boleh deko rumah dan letakkan barang barang korang tanpa perlu mengubahnya lagi. Korang cuma perlu tarik dan satu lagi katil yang boleh digunakan untuk korang beristirehat. Penggunaan ruang yang maksimum kan. 


Meja ini sebenarnya bersambung dengan kabinet dihadapannya dan ianya agak kecil dan sesuai untuk kegunaan seorang individu sahaja tetapi sekiranya korang perlukan meja lebih besar, jangan risau sebab korang boleh besarkan dan panjangkan lagi meja seperti dalam gambar. Kerusi extra juga disediakan untuk kemudahan pengguna. 


Menonton filem di skrin besar tidak menjadi masalah lagi kalau korang beli rumah ini. Ruang untuk meletakkan projector berada di dalam siling rumah dan korang boleh keluarkannya dengan hanya menggunakan alat kawalan Jauh. 


Faktor keselamatan juga dititikberatkan oleh mereka. Soket yang disediakan dalam Service Residence ini boleh ditutup sekiranya korang tidak mahu menggunakannya. Ini adalah langkah keselamatan yang bijak sebab kita tak perlu risau sekiranya ada air yang tertumpah di kawasan tersebut.

CK East Group menerima anugerah cemerlang untuk "Excellence and Quality Management" oleh European Quality Award

"European Quality Award recognizes the best regional suppliers of goods, Services and technologies in terms of excellence and quality management"
Projek Rencana Royale berada dibawah CK Eeast Group dan mereka telah menerima anugerah cemerlang dari European Quality Award. Anugerah ini disampaikan oleh Ms Anna Gorobets, Executive Secretary of the Socrates committees.

"We are proud to have won this award which represents our dedication and commitment to ensuring our projects are of an international standard as far as quality is concerned. Being completed on time and on specification are also key to this objective. We want our existing  and prospective buyers to very clearly see that we are committed to delivering quality properties" - Mr. Ng Chong Kiat, Managing Director, CK East Group
Majlis rasmi untuk penerimaan anugerah cemerlang ini akan berlangsung di Business Triumph and European Awards Night pada 10 oktober 2017 di Cannes, France. Managing Director untuk CK East Group, Mr. Ng Choong Kiat akan berangkat ke Cannes  untuk menerima anugerah ini disana.

CK East Group sememang cukup hebat sebab bukan senang untuk mendapatkan anugerah cemerlang ini. Ada beberapa kriteria yang perlu diambil kira bagi melayakkan sesebuah syarikat dicalonkan untuk European Quality Award. 

"Award nominees are put through a rigorous selection process, which includes criteria such as implementation of modern quality management systems, quality control, operation, production, marketing efficiency, competitive advantages, national, regional and international certificates, customer oriented opinions, profesionalism, eco friendliness and business reputation."

Projek akan datang dibawah CK East Group 

Rencana Royale Suites dibawah CK East Group mendapat sambutan yang sangat menggalakkan oleh pembeli diluar sana. Kalau korang nak tahu, Rencana Royale Suites ini sudah pon terjual sebanyak 80%! 


Berminat untuk mendapatnya, hubungi sales team mereka sekarang di 0377221688

Tapi korang jangan risau kalau tak dapat nak beli yang ini sebab CK East masih ada beberapa projek yang akan dijalankan tidak lama lagi. Antara projek baru yang akan berada dibawah CK East Group adalah :-
  • 3-Storrey Terrace House @ Taman Anjung Melati 2
  • One East @ Damansara
  • Townvilla @ Damansara
  • Bungalow @ Setapak, Kuala Lumpur 
Untuk maklumat lanjut berkaitan Rencana Royale Suites dan CK East Group beserta projek projek baru mereka yang aku kongsikan dekat atas ini, korang boleh layari laman sesawang dan facebook page mereka seperti yang tertera. 
Website

Facebook

Tiada ulasan:

Catat Ulasan