Rabu, 19 Julai 2017

Koleksi Parodi dan cover I Am Me Nyanyian Datuk Seri Vida

Koleksi Parodi dan cover I Am Me Nyanyian Datuk Seri Vida | I Am Me nyanyian Datuk Seri Vida sudah pon mendapat tontonan sebanyak 629,000 kali ( 414PM 19 Julai 2017). Lagu ciptaan Edry Abdul halim ini mendapat perhatian ramai orang dan kalau korang ke youtube, taip jer I am me memang akan keluar banyak parodi yang dibuat oleh netizen. Jadi, untuk entry kali ini, aku kumpulkan beberapa video parodi lagu I Am Me ini untuk tontonan korang semua. 





Ini adalah yang paling menarik untuk dikongsi dengan korang, kalau nak letak semua memang banyak tapi most of them sangat tak best untuk ditonton haha. Kalau korang ada jumpa parodi lain yang best untuk ditonton boleh komen dekat bawah yer. Ini saja saja nak kongsi dengan korang, nanti kalau bosan tak tahu buat apa boleh la tengok video nih sampai pengsan ok? hehe. Tak pon korang boleh nyanyi sekali. Nah aku bagi lirik untuk korang selami dan hayati.

Lirik Lagu I Am Me - Dato Seri Vida

I want I want I want I want you 
Muah Muah Muah Muah Muah 
2x

I am Fun
I am Pretty
I am Beautiful
I'm A Queen

I'm Inspire
Your Desire
I'm A Diva
Living La Vida

Come to me 
Sayang Sayang Sayang
Stay with me
Sayang Sayang Sayang
2x 

#Meow

I am me
I am me
 I am
 I am
I am
I am
I am me
2x

One more time
1,2,3

I am Fun
I am Pretty
I am Beautiful
I'm A Queen

I'm Inspire
Your Desire
I'm A Diva
Living La Vida

Come to me
Sayang Sayang Sayang
Stay with me
Sayang Sayang Sayang
2x 

Say you love me sayang

I am me
I am me
 I am
 I am
I am
I am
I am me
4x

I want I want I want I want you
Muah Muah Muah Muah Muah
2x

I am me
I am me
 I am
 I am
I am
I am
I am me
4x

6 ulasan:

  1. crown Jihan x berkilat berkilau macam crown Dato Vida 😁

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..myabe fake yg jihan tuh..sebab tuh tak kilat tuh..hehe

      Padam
  2. Walaupun tak sehebat despacito, namun nyanyian beliau benar benar menyentuh perasaan :)).

    BalasPadam