Jumaat, 19 Mei 2017

Simon Yam memperkenalkan Kerusi Urut GINTELL De' Space U.F.O yang mampu melegakan keletihan ibu anda yang tersayang

Simon Yam memperkenalkan  Kerusi Urut GINTELL De' Space U.F.O yang mampu melegakan keletihan ibu anda yang tersayang | Pada 14 Mei yang lepas, aku berpeluang untuk menghadirkan diri ke IOI City Mall Putrajaya untuk meyaksikan duta GINTELL, Simon Yam memperkenalkan kerusi urut GINTELL De' Space U.F.O yang sangat sesuai dijadikan hadiah untuk ibu yang tersayang.

Ibu dan anak anak bersama Simon Yam
Menurut Simon Yam "Ibu adalah guru pertama dan utama bagi anak anaknya sejak awal kehidupan mereka. Tiada sebarang perkataan yang mampu menggambarkan betapa besarnya pengorbanan seorang ibu kepada keluarganya dan masyarakat. Sebagai anak, mengambil berat kesihatan ibu dan manjaga kehidupan seharian mereka adalah sangat penting. Bersempena Hari Ibu ini, kini saatnya untuk menghadiahi ibu sebuah kerusi urut yang dapat melegakan keletihan dan tekanan mereka pada bila bila masa dan di mana mana sahaja".


Kerusi Urut GINTELL De' Space U.F.O

Kerusi Urut ini menggunakan teknologi Aero V-Trek yang memberi urutan meliputi 45% lebih kawasan berbanding dengan kerusi urut biasa. Penggelek 3D direka bersesuaian dengan kontur dan bentuk badan setiap orang.

Ia mengikuti setiap lengkungan tubuh anda. Selain itu, 180 darjah Space Stretch membantu melegakan tekanan dan ketegangan di tulang belakang dan badan anda. Bahagian Kaki pula adalah "adjustable" mengikut keperluan kaki masing masing

Kerusi Urut GINTELL De' Space U.F.O
Credit to GintellTV
Kebahagian Berganda dengan Pakej Beli 1 Percuma 1 Sempena Hari Ibu Bapa

Sempena Hari Ibu, GINTELL nenawarkan pakej beli 1 percuma 1 dengan harga bermula dari RM4,988*. Kunjungilah cawangan GINTELL sekarang untuk menikmati tawaran hebat ini. *Tertakluk kepada syarat dan terma


Credit to Gintell Malaysia Facebook  *Click the banner to discover more
Korang boleh mengunjungi mana mana cawangan GINTELL di seluruh negara untuk mendapatkan maklumat lanjut berkaitan kerusi urut ini. Korang juga boleh menghubungi talian khidmat pelanggan mereka di 1800-88-6332 atau layari laman sosial media gintell seperti dibawah.
Facebook 
Wechat 
GINTELL MALAYSIA
Website 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan