Sabtu, 6 Mei 2017

Mahukan sesuatu yang istimewa untuk Hari Ibu? Pilihlah TheRéserve KL!

Mahukan sesuatu yang istimewa untuk Hari Ibu? Pilihlah TheRéserve KL! | Hari Ibu dah semakin hampir, sekiranya korang masih tercari cari hadiah dan tak tahu nak beli apa untuk hari ibu. Apa kata korang ke www.thereservekl.comTheRéserve KL ini adalah website untuk penggemar bunga dan ianya boleh dibeli secara online. Kalau nak suprise kan orang tersayang dan dijadikan sebagai hadiah memang sesuai sangat. Ada banyak pilihan, korang mesti rambang mata kalau ke instagram dorang @theréservekl


(Left) Sunny sidé up - RM180 + Free gifts
Featuring Sunny side up, Sunflowers and Carnations, with a touch of baby's breath and foliage.
(Right) Béspoke Baskets - From rm250 + Free Gifts
A flower baskets with all favorite blooms. *you can customize your own béspoke basket

Mana satu korang suka? Dua dua cantik kan tapi kalau korang lebih berminat dengan bouquet, aku perkenalkan korang semua dengan Béspoke bouquet.

Béspoke bouquet from RM150

Béspoke bouquet ini limited kepada 30 unit sahaja sempena Hari Ibu, jadi kalau korang berminat untuk dapatkan bespoke bouquet untuk ibu tersayang baik pre order cepat cepat. 

"All bouquets includes an exclusive hand-written message card.
Include a heartwarming message for mum and we will hand write it for you with all our heart.
Name calligraphy included upon request." -  TheRéserve KL


Pre order sempena Hari Ibu akan berlangsung sehingga 10 May 2017 tapi dorang akan tutup awal kalau sold out dulu dan delivery pulak akan dilakukan pada 13 dan 14 May 2017

Buat masa ini delivery hanya sekitar KL dan Selangor sahaja dan sekiranya korang menjadi pelanggan TheRéserve KL, korang boleh menyertai Giveaway yang akan berlangsung pada 13 - 30 May 2017.


Dengan menyertai giveaway ini, korang berpeluang untuk mendapatkan customized flower box (2x Winners) dan cas penghantaran akan ditanggung sepenuhnya oleh mereka. Pemenang akan dipilih berdasarkan gambar dan caption yang menarik. 


Terma dan Syarat untuk Giveaway ini adalah seperti berikut.
  1. Contest period, Announcement date and Redemption periods may be altered, without prior notice.
  2. Winners will be announced via Instagram live & Instagram Story.
  3. Contest is only carried out on Instagram.
  4. Winners will be chosen based on best caption and photo, with #TheReserveKLMothersDay included in caption and photo tagged @thereservekl.
  5. TheRéserve serves the right to amend T&C without prior notice.                   - TheRéserve KL - 
Pemenang akan dipilih pada 10 June 2017 dan hadiah untuk giveaway ini boleh ditebus bermula pada 15 June sehingga 15 August 2017. Untuk maklumat lanjut berkaitan dengan TheRéserve KL, korang boleh ke link yang aku share dekat bawah ini. 

Website 
Facebook
Instagram
Image may contain: 1 person, standing and text
"Reserve for the one who deserve"

6 ulasan:

  1. Cantik bunga2 tu. Harga pun cantik juga 🙈

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang cantek..Untuk yg tersayang takpe belanje lebih sikit..hehe

      Padam
  2. assalamualaikum luqman...wah !! bestnya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam mama. Memang best..kalau dapat lg best kan..hehe

      Padam
  3. Cantik bunga-bunga dan gubahan tu... kalau dapat berbunga-bunga la hati.. hehehe

    BalasPadam