Sabtu, 6 Mei 2017

Keputusan Adidas UEFA Champions League Arena Edition Giveaway

By luqman zakaria  |  10:44 18 comments

Keputusan Adidas UEFA Champions League Arena Edition Giveaway | Terima kasih kepada semua blogger yang support dan join giveaway aku pada kali ini. Giveaway pada kali ini aku bagi choice samada nak join kat blog atau Instagram dan semua pilih untuk join dekat blog. Jadi, sekarang ini aku akan pilih lima pemenang instead of tiga.

Senarai penyertaan :
  1. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/04/adidas-uefa-champions-league-arena.html
  2. https://eirna-nurasikin.blogspot.my/2017/04/adidas-uefa-champions-league-arena.html
  3. https://aunilieyana.blogspot.my/2017/04/adidas-uefa-champions-league-arena.html
  4. http://masturanasarudin.blogspot.com/2017/04/adidas-uefa-champions-league-arena.html
  5. http://tarotthefool.blogspot.com/2017/04/adidas-uefa-champions-league-arena.html
  6. http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/05/adidas-uefa-champions-league-arena.html
  7. http://themaiman.blogspot.my/2017/04/adidas-uefa-champions-league-arena.html
  8. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/05/adidas-uefa-champions-league-arena.html
  9. https://loveneddy.blogspot.my/2017/05/adidas-uefa-champions-league-arena.html
  10. http://www.leaazleeya.com/2017/05/adidas-uefa-champions-league-arena.html
  11. http://mama3danish.blogspot.my/2017/05/adidas-uefa-champions-league-arena.html
  12. http://penggaliilmudunia.blogspot.my/2017/05/adidas-uefa-champions-league-arena.html
  13. https://belogsjm.blogspot.my/2017/05/adidas-uefa-champions-league-arena.html
  14. http://aimanziyad.blogspot.my/2017/05/adidas-uefa-champions-league-arena.html
  15. http://queensyanis.blogspot.my/2017/05/adidas-uefa-champions-league-arena.html
  16. http://www.helloaiman.com/2017/05/adidas-uefa-champions-league-arena.html
Pemenang untuk  Adidas EUFA Champions League Arena Edition Giveaway adalah seperti berikut.


Tahniah diucapkan kepada pemenang! Aku harap korang suka EDT & Deo body spray adidas  ini dan kepada yang tak menang tuh korang jangan risau ok sebab blog arepnakbebel selalu buat GA. InshaAllah!kalau ade rezeki lebih aku akan buat lagi GA untuk masa akan datang. Untuk maklumat berkaitan dengan GA atau sebarang segmen, korang boleh follow blog atau IG aku di @lqmnzkria

Pemenang Giveaway

Nama:
Alamat:
Blog URL:
No.Telefon:

Hantarkan maklumat berikut di que_man91@yahoo.com selewat lewatnya pada 10 May 2017. Pemenang baru akan dipilih sekiranya tiada maklum balas dari pihak korang sepanjang tempoh yang diberikan. Terima Kasih

Author: luqman zakaria

Hello, I am Author, decode to know more: In commodo magna nisl, ac porta turpis blandit quis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In commodo magna nisl, ac porta turpis blandit quis. Lorem ipsum dolor sit amet.

18 ulasan:

  1. alhamdulilah..tak sangka akk menang..time kasih dik

    BalasPadam
    Balasan
    1. akak kena berterima kasih dengan random.org sebenarnya..dia yang pilih pemenang..haha..apa pon tahniah kak :) lepas nih tunggu hadiah sampai ok!

      Padam
    2. ok...terima kasih random.org hahaha

      Padam
    3. hehe! nanti kalau arepnakbebel buat GA lagi join tau.

      Padam
  2. hahahaha...weh, aku xde join eh? hahahaha...tahniah kepada yg menang!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kau ade join tapi aku reject haha..saje kan..busy memanjang ler tuh.lupe nak join.

      Padam
  3. Alhamdulillah rezeki. Dh email dh :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. Saya dah terima dah email tuh.InsyaAllah akan reply dalam masa terdekat nih yer

      Padam
  4. WoW! bestlah hadiah GA nih! apsal Mrs. A tak perasan ada GA nih! ngeh!ngeh!ngeh!

    Anyway! congratulations buat semua pemenang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takpe Mrs.A. InshaAllah nnti saya buat GA lagi jgn lupa join ok..hehe

      Padam
  5. congrats buat pemenangs ^_^

    BalasPadam
  6. tak sangka menang ahaha , slalu susah gak nak menang ga! btw tq :)

    BalasPadam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP