Sabtu, 8 April 2017

SERLAHKAN KEHANDALANMU BERSAMA DUTA NIVEA MEN, ZAQUAN ADHA DI WATSONS SUNWAY PYRAMID

By luqman zakaria  |  23:37 14 comments

Baru baru ini aku berpeluang untuk beramah mesra dengan penyerang kebangsaan, Zaquan Adha di watsons sunway pyramid. Beliau merupakan duta kepada produk Nivea men. Memilih Zaquan Adha sebagai duta adalah sangat tepat kerana Nivea men merupakan produk yang sesuai digunakan oleh individu yang aktif dalam bersukan.


Sekiranya korang adalah antara pengguna Nivea Men semestinya korang tahu tentang produk produk menarik yang dikeluarkan oleh mereka. Kalau korang tak tahu, Jom tengok gambar dibawah untuk lihat antara produk produk Nivea Men yang korang boleh dapatkan di watsons.


Kat atas ini adalah antara produk produk yang korang boleh dapatkan dari Nivea Men di mana mana watsons berdekatan dengan korang. Aku masih belum berpeluang untuk cuba semua produk yang ada tapi buat masa ini aku tengah gunakan Anti Acne (Oil control volcanic mud foam) which is super awesome! Aku suka pakai sebab everytime aku cuci muka dengan facial wash ini, muka aku akan rasa lebih bersih dan sangat sangat fresh.


Korang bukan sahaja akan nampak lebih "helok" bila menggunakan produk Nivea Men tetapi korang juga berpeluang untuk memenangi hadiah yang berjumlah RM20,000 dengan menyertai contest Beli dan Menang. Hadiah yang bakal dibawa pulang oleh pemenang contest ini adalah Macbook dan juga Jersi bola sepak. Layari www.facebook.com/myniveamen untuk maklumat lanjut berkaitan dengan contest ini.

Author: luqman zakaria

Hello, I am Author, decode to know more: In commodo magna nisl, ac porta turpis blandit quis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In commodo magna nisl, ac porta turpis blandit quis. Lorem ipsum dolor sit amet.

14 ulasan:

  1. Huyoo abam arep dengan retis lah. 😀😀

    BalasPadam
  2. bestnya ! lisa pun pakai nivea dari dulu lagi ...

    BalasPadam
  3. Saya memang guna nivea ni dan memang best! Kalau tak habis guna produk tu boleh sedekah ke Syed ya hahahaha k

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..saya baru je guna nivea men. first time guna pon memang dah suka.

      Padam
  4. nivea ni elok sangt. serius suka. tak boleh pakai deo d jenama lain, semua tak best. nivea paling melekat

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe! oklah la tuh..kalau dah jumpa yang ngam memang susah dah nak cari yang lain kan.

      Padam
  5. Balasan
    1. La Yeke..ramai juga pengguna Nivea nih..hehe

      Padam
  6. Amboiii kemaheeeen lagik.. hehehe seronoknyeeee..

    BalasPadam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP