Isnin, 24 April 2017

Adidas UEFA Champions League Arena Edition Giveaway

Adidas UEFA Champions League Arena Edition Giveaway | Dah lama rasanya tak buat giveaway untuk korang semua. Last giveaway bulan january. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan semua dah dapat hadiah masing masing. Untuk giveaway pada kali ini aku nak bagi korang semua Eau De Toilette dan Deo Body Spray Edisi Arena dari Adidas sempena Liga Juara Juara UEFA.

Ada dua pilihan, korang boleh  join giveaway ini di blog ATAU instagram. Pilihlah yang mana lagi mudah untuk korang.  Ingat yer, pilih satu jer. Syarat syarat untuk menyertai giveaway ini adalah sperti berikut.

Giveaway banner
Syarat Syarat Penyertaan (Blogpost)
  • Buat entry berkenaan dengan Giveaway ini dan tajuk entry adalah seperti berikut
    "Adidas UEFA Champions League Arena Edition Giveaway"
  • Letakkan banner Giveaway ini di entry korang dan linkkan balik ke entry ini.
  • Follow blog www.arepnakbebel.com dan facebook fanpage arepnakbebel
  • Pastikan korang komen dan letakkan link entry giveaway yang korang buat di mana mana entry blog arepnakbebel untuk maklum balas dari pihak admin. 
Syarat Syarat Penyertaan (Instagram)
  • Follow instagram lqmnzkria dan post banner giveaway ini di instagram korang dengan hashtag #Giveawaybyluqmanzakaria #EUFAChampionsLeague #adidasbodycaremy
Hadiah giveaway :-
(5x Eau De Toilette (EDT) & 5x Deo Body Spray)
2x Pemenang akan dipilih untuk penyertaan di Instagram
3x pemenang akan dipilih untuk penyertaan di blog

Setiap pemenang akan menerima 1x EDT dan 1x Deo Body Spray. Giveaway ini akan berlangsung sehingga 5 mei 2017. Aku harap giveaway ini akan mendapat sambutan dari korang semua. Sesiapa pon boleh join. Kalau tak pakai untuk diri sendiri pon boleh bagi dekat yang tersayang. gituhh!

38 ulasan:

  1. Wawa join..nnti join dekat ig plk

    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/04/adidas-uefa-champions-league-arena.html

    BalasPadam
  2. Assalam Luqman..Kak BW blog Luqman..Nice blog...Sambil tu kak join GA sekali la...Kot ada rezeki utk Mr E...

    https://eirna-nurasikin.blogspot.my/2017/04/adidas-uefa-champions-league-arena.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam..terima kasih kak singgah and joined GA saya.

      Padam
  3. Balasan
    1. Salam kenal. terima kasih sbb sudi singgah sini.

      Padam
  4. auni join!!
    https://aunilieyana.blogspot.my/2017/04/adidas-uefa-champions-league-arena.html

    BalasPadam
  5. salam kenal saya join !

    http://masturanasarudin.blogspot.com/2017/04/adidas-uefa-champions-league-arena.html

    BalasPadam
  6. DONE FOLLOW N JOIN

    http://tarotthefool.blogspot.com/2017/04/adidas-uefa-champions-league-arena.html

    BalasPadam
  7. Sha joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/05/adidas-uefa-champions-league-arena.html

    BalasPadam
  8. http://themaiman.blogspot.my/2017/04/adidas-uefa-champions-league-arena.html

    joined :)

    BalasPadam
  9. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/05/adidas-uefa-champions-league-arena.html

    BalasPadam
  10. join! :)
    da lama follow blog ni rupanya xD

    https://loveneddy.blogspot.my/2017/05/adidas-uefa-champions-league-arena.html

    BalasPadam
  11. Lea Azleeya join jugekkk.. :)

    http://www.leaazleeya.com/2017/05/adidas-uefa-champions-league-arena.html

    BalasPadam
  12. http://mama3danish.blogspot.my/2017/05/adidas-uefa-champions-league-arena.html

    da join dikk

    BalasPadam
  13. Dik ada yang tanya...outside malaysia bole join ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maaf kak..buat masa nih saya buat GA untuk blogger yang duduk kat malaysia jer. Maaf yer.

      Padam
  14. Lokman join..
    http://penggaliilmudunia.blogspot.my/2017/05/adidas-uefa-champions-league-arena.html

    BalasPadam
  15. JM JOIN YA

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/05/adidas-uefa-champions-league-arena.html

    BalasPadam
  16. saya join...
    http://aimanziyad.blogspot.my/2017/05/adidas-uefa-champions-league-arena.html

    BalasPadam
  17. http://queensyanis.blogspot.my/2017/05/adidas-uefa-champions-league-arena.html

    BalasPadam
  18. Harap 5 mei tak tutup lagi. hehe

    http://www.helloaiman.com/2017/05/adidas-uefa-champions-league-arena.html

    BalasPadam