Sabtu, 18 Mac 2017

UYUL ROSLI 1ST GIVEAWAY

7 pemenang akan dipilih secara random dan sekiranya ada lebih dari 30 penyertaan, uyul akan tambah lagi hadiah. Korang tak nak hadiah ke? Jom ler join sekarang sebab GA ini berlangsung sehingga 24 March 2017 jam 11.59pm.

Klik banner to join!
Kat bawah ini aku senaraikan  hadiah hadiah  yang bakal korang dapat kalau menang GA ini. Menang 100pcs Name Card best nih tak payah tempah baru dah hehe tapi kalau dapat topup pon ok jugak!

  • 3 X 100PCS Name Card (T&C)
  • 2 X RM10 Topup
  • 2 X RM5 Topup
Jom support Uyul Rosli 1st Giveaway!

34 ulasan:

  1. good luck πŸ˜‰ kalau dpt top up tu, dah jimat duit beli top up sendiri

    BalasPadam
  2. salam singgah sabtu...
    Goodluck....
    Kalau sudi,jemput join segmen yg sedang berlangsung...
    http://seindahcerita.blogspot.my/2017/03/segmen-bloglist-seindahcerita-by-nieyl.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih Nieyl..insyaAllah saya join..tq jemput

      Padam
  3. Salam Singgah
    Supporting
    http://radenotion.blogspot.my/2017/03/blog-uyul-1st-giveaway-segmentation-by.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sudi singgah blog arepnakbebel

      Padam
  4. Yeahhhhh Areep dh join. Good luck tau. Semoga ada rezeki kita ye πŸ‘

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih AS. InsyaAllah kalau rezeki kita dapatlah tuh.hehe

      Padam
  5. Balasan
    1. belanja topap? menang ke tak pon xtau lagi..cane nak belanje..haha

      Padam
  6. Terima kasihh Luqman for your support. Good luck!

    ****************************************
    Uyul Rosli 1st Giveaway!! 100pcs Name Card untuk dimenangi. >>
    Senarai Peserta | Blonolog Blogger Picisan
    ****************************************

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama sama Uyul! mestila support sesama kita..gituh! hehe..

      Padam
  7. menarik ni.. mlm karang dya join.hehe..

    BalasPadam
  8. Gud luck =)
    Rasa macam nak join jugak la

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih! Join la..syarat pon senang jer nak follow.hehe

      Padam
  9. Good luck brada! Lame x singgah blog ko. Bertahun dh. Smpi domain aku expired. Haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..sampai expired tuh..terima kasih sebab still sudi singgah blog marhaen aku nih..hehe

      Padam
  10. Wahhhh best juga 100pcs name card tu! good luck bro! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan..kalau menang takyah tempah2 dah..kalau tempat boleh tahan jgk harga dia.hehe

      Padam
  11. singgah dr segmen yg sma =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih singgah and good luck untuk Segemen nih

      Padam
  12. Check out my new bloglist review post! Maybe you are the one :P
    || https://ameridzuan.blogspot.my/2017/03/amerzing-bloglist-review.html

    BalasPadam