Rabu, 22 Mac 2017

MUZIK VIDEO DAN LIRIK LAGU TERUS MENCINTAI NYANYIAN SITI NORDIANA

By luqman zakaria  |  21:13 21 comments

Berita baik untuk semua peminat Juara Gegar Vaganza musim kedua, Siti Nordiana. Penyanyi yang popular dengan lagu Memori berkasih kini kembali dengan lagu baru yang bertajuk Terus Mencintaimu. Lagu ini memang best, lagi lagi kalau korang dengar sambil tengok muzik video dia.

Credit to Seventeen Eleven Music Youtube

Lirik Lagu Terus Mencintai nyanyian Siti Nordiana

Oh Kasihku takkan hilang
Bila Kau ingat kepadaku
Oh Cintaku tak akan pudar
Bila Kau selalu disampingku

Rasa Rinduku melayang layang
Mengingatkan Engkau seorang
Menyemai kasih di dahan cinta
Haruskah aku terus menangis

Mengapa rindumu padaku
Tak Sebesar rasa sayangku padamu
Mengapa cintamu padaku
Tak Bisa seluas lautan

Rasa Rinduku melayang layang
Mengingatkan Engkau seorang
Menyemai Kasih di dahan cinta
Haruskah Aku terus menangis

Mengapa Rindumu padaku
Tak Sebesar rasa sayangku padamu
Mengapa Cintamu padaku
Tak Bisa seluas lautan

Sungguh Sungguh ku tak bisa
Menahan Besarnya rinduku padamu
Sungguh Sungguh ku tak bisa
Memaksa Dirimu mencintaiku

Mengapa Rindumu padaku
Tak Sebesar rasa sayangku padamu
Mengapa Cintamu padaku
Tak Bisa seluas lautan
Tak Bisa seluas lautan
Credit to utaranews.com

Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

21 ulasan:

  1. Minat nana dr zaman sek lagi. Semua lagu dia sis hafal kot dulu 😅

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe! Dulu mmg femes lagu2 dia..lepas tuh tenggelam kejap..skarang baru naik balik..best kan lagu nih.

      Padam
  2. aku geng usop mentor je..hehehe

    BalasPadam
  3. siti nordiana suara best dari dulu lagi

    BalasPadam
  4. Suka siti nordiana ni. Sekarang dah femes balik dah dia kan hehe. rezeki dia.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup betul tuh! memang rezeki dia dan dia pon memang berbakat kan.

      Padam
  5. Hai, terima kasih atas penyertaan anda untuk Uyul Rosli 1st Giveaway. Tahniah kepada yang telah berjaya, dan kepada yang tidak berjaya, tidak mengapa. Jika di masa akan datang ada rezeki lebih, Uyul akan adakan lagi Giveaway/Segmen. InshaaAllah.

    ****************************************
    Sila semak senarai pemenang. >>>>>
    Senarai Pemenang | Blonolog Blogger Picisan
    ****************************************

    Alhamdulillah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak menang la uyul..buat lagi please..hehe

      Padam
  6. lom dgr lagu ni, sebab dah jarang dengar lagu 😂 nanti kalau rajin, baru buka utube

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..nanti kalau ade masa dengarla..best jgk lagu nih.

      Padam
    2. buka utube, mesti lupa nak dgr lagu nanan ni 😂

      Padam
  7. the best come back lah nana ni..meletop lepas memang GV tu hari

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahu xpe..lepas masuk GV terus meletop..hehe

      Padam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP