Khamis, 16 Mac 2017

BEAUTY AND THE BEAST SONG - COVER BY KHAI BAHAR & IAMNEETA (VIDEO & LYRIC)

Beauty and the beast jadi perbualan hangat sekarang ini kan. Ramai yang dah tak sabar nak tunggu filem ini dimainkan di pawagam termasuklah aku. Dulu aku tak pernah tengok pon BNTB nih tapi rasa excited untuk tengok tuh still ada sebab nampak macam menarik untuk ditonton.


Untuk entry kali ini aku nak share pasal Soundtrack BNTB yang dahulunya dinyanyikan oleh Celine Dion dan Peabo Byrson. Tapi untuk filem BNTB yang sekarang ini lagu itu dibawakan oleh Ariana Grande dan John Legend. Kalau korang ke youtube memang ramai yang cover lagu ini termasuklah Khai Bahar dan Iamneeta. Jom layan kejap.


Lirik lagu Beauty and The Beast


Tale as old as time
True as it can be
Barely even friends
Then somebody bends
Unexpectedly

Just a little change
Small to say the least
Both a little scared
Neither one prepared
Beauty and the Beast

Ever just the same
Ever a surprise
Ever as before
And ever just as sure
As the sun will rise
2x

Tale as old as time
Tune as old as song
Bitter-sweet and strange
Finding you can change
Learning you were wrong

Certain as the sun
Certain as the sun
Rising in the east
Tale as old as time
Song as old as rhyme
Beauty and the Beast

Tale as old as time
Song as old as rhyme
Beauty and the Beast
*******

10 ulasan: