Sabtu, 25 Februari 2017

SURGA YANG TAK DIRINDUKAN & SURGA YANG TAK DIRINDUKAN 2

filem Surga yang tak dirindukan

Filem Surga yang tak dirindukan di release pada tahun 2015 dan ianya menjadi salah satu filem yang agak meleTOP ketika itu dan yang paling sadisnya aku langsung tak tahu. haha. Filem Surga yang tak dirindukan dibintangi oleh Fedil Nuril, Laudya Cynthia Bella dan Raline Shah. Filem ini menceritakan tentang Prasetya (Fedil Nuril) yang sudah berkahwin dengan pasangannya Arini (Laudya Cynthia Bella) terpaksa mengahwini Mei Rose (Raline Shah) di atas sebab yang tertentu. Kalau korang nak tahu sebab apa? korang kena tengoklah filem ini. Tak pon layan trailer dekat bawah.
Trailer Surga yang tak dirindukan


Apa pandangan aku tentang filem ini? Hmm! sebenarnya aku belum tengok lagi. Korang pon macam aku jugak? kenalah cepat sikit tengok sebab sekual untuk filem ini, Surga yang tak dirindukan 2 sudah mula ditayangkan dan ianya mendapat sambutan yang agak mengalakkan dari peminat. Kalau nak tengok sekual kenalah tengok yang first dulu kan. betul tak?


Untuk pengetahuan korang, Surga yang tak dirindukan 2 masih menampilkan pelakon yang sama iaitu Fedil NurilLaudya Cynthia BellaRaline Shah dan ada  penambahan watak baru seperti Dr. Syarief yang dibawa oleh Reza Rahazian*tak pasti watak baru ke tak, kalau salah betulkan aku ok? Aku tak dapat nak ulas panjang panjang pasal filem ini sebab tak tengok lagi kan. Kalau ada yang dah tengok tuh sharelah sikit pendapat korang tentang filem ini. Kepada korang yang belum tengok jom kita layan trailer dulu lepas tuh baru tengok.hehe 

Trailer Surga yang tak dirindukan 2


P/S : Kata orang filem ini sedih nau nau. Jadi, jangan bawa tisu yer. 

18 ulasan:

  1. tengok trailer dia memang macam menarik..mmg berminat nak tengok

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan..nanti ada masa tengok..sy pn nk tgk jgk! hehe

      Padam
  2. Yes! dah tengok yang first punya. Tengok trailer yang number 2 tuh macam best jer and kebanyakan yang tengok cakap sedih bangaatttt sihh...kena sediakan tissue kot berkotak2. HAHAH!

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya yg first pon belum tgk nih..kena tgk yg first dulu baru tgk yg kedua sbb dia related kan..

      Padam
  3. cerita ni tengah hit kott. nak tengok tpi kne tgk yg 1 dlu laa

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup betul tuh..kena tgk yg first dulu..hehe

      Padam
  4. aritu SYTD 1 ada main kat astro prima tak silap. tapi x dpt tengok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pon sama..sampai sekarang pon tak tengok2..

      Padam
  5. Kena tengok ni.. tapi yang 1st pun saya belum tengok.

    Saya minat nora banish

    BalasPadam
    Balasan
    1. samalah kita..yg first pon tak tengok lagi..minat nora danish ke..kena layanlah sebab dalam part 2 ada ND..hehe

      Padam
  6. Samalah, tak pernah tengok lagi yang pertama. Tup2, keluar yang kedua. Popular pulak tu. Terus curious. Hahah.

    Latest from me, http://lynk.my/jlwD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pon curious sbb sebelum nih xtau pon pasal yang first tuh..bila keluar yg 2 ramai dok cakap2..terus rasa nak tgk.

      Padam
  7. belum pernah tengok lagi, tapi mmg orang kata best

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan ramai yg dok kate best..tuh yg nak tgk tuh.

      Padam
  8. menangis ku di riba isteri. ehhh

    BalasPadam