Khamis, 9 Februari 2017

Senarai Pemenang Make It Yours Giveaway by Luqman Zakaria

Assalamualaikum.

Firstly, sorry guys sebab amek masa lama sangat untuk announce pemenang giveaway ini. Aku ingatkan dekat kampung boleh update pasal giveaway ini tapi nan hado sebab line internet macam magik! kejap ada kejap tak ada. Apa pon, jom kita tengok siapakah pemenang yang bertuah untuk Giveaway kali ini.

4

1x Wah Chan Pearl Bracelet winner


2x Glass Water Bottle + RM5 Topup winners


4x RM10 Topup winners

Check nombor bertuah korang di SINI
Tahniah diucapkan kepada semua pemenang. Seperti biasa, aku akan buat lagi GA in future jadi stay stuned ok! kalau nak tahu bila Giveaway akan datang bakal berlangsung, korang boleh follow instagram aku di @lqmnzkria atau korang boleh follow jer blog ini.

To all the winners!

Pemenang Wah Chan Pearl Bracelet  

Nama:
Blog Url:
Alamat:
No. Telefon:

Pemenang Glass Water Bottle + RM5 Topup

Nama:
Blog Url:
Alamat:
No. Telefon:
Telco: Maxis/Celcom/Digi/etc 

Pemenang RM10 Topup

Nama:
Blog Url:
No. Telefon: 
Telco: Maxis/Celcom/Digi/etc

Hantarkan maklumat berikut di que_man91@yahoo.com secepat yang mungkinlah. Lagi cepat korang bagi maklumat lagi cepat dapat hadiah.hehe!Pemenang baru akan dipilih sekiranya tiada maklum balas dari pihak korang. Terima Kasih

31 ulasan:

  1. Tahniah kepada semua pemenang! menarik ni, kalau ada giveaway next time boleh lah saya join hehe. btw singgah dan follow sini ya. Jemputla melawat blog baru saya jika berkelapangan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Syed! InshaAllah nanti sy blogwalking sana yer.hehe

      Padam
  2. tahniah kepada semua pemenang...

    BalasPadam
  3. Salam perkenalan.. blogwalking, done follow blog ini dan klik tabung masa depan. :)

    BalasPadam
  4. Alaaaa, terlepas nak join giveaway. Buat lagi next time please! ;)

    Best regards,
    www.pojiegraphy.com

    BalasPadam
  5. Tak perasan pun ada buat giveaway. Tahniah kpd yang menang!

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah..

    details dah send ye..

    mekasih!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama sama. InshaAllah dalam masa terdekat nih saya akan postkan hadiah yer.

      Padam
  7. Tahniah kepada semua pemenang. :D

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah... Saya ada email ari tu...

    BalasPadam
  9. done email haritu :) terima kasih!

    tahniah kepada para pemenang yg lain

    BalasPadam