Ahad, 19 Februari 2017

MY TOP 3 - SHAPE OF ME BY ED SHEERAN COVERS

Salah satu perkara tentang aku yang mungkin korang tak tahu, Aku ini adalah seorang yang suka dengar lagu penyanyi asal yang di cover oleh orang lain. If let say ada lagu baru yang aku suka, aku akan ke youtube and cari siapa yang dah buat cover lagu tuh. Kalau ada, aku akan download dan dengar yang tuh instead of dengar penyanyi asal yang nyanyi. That is normal kan? ke tak? haha.

Korang pernah dengar lagu Shape of you nyanyian Ed Sheeran tak? kalau belum, korang boleh dengar sekarang sebab lagu ini memang best. Official Music Video keluar lebih kurang dua minggu lepas dah mencecah 142 juta views dah. Kau rasa? haha.

MY TOP 3 - SHAPE OF ME BY ED SHEREN COVERS


Alex Aiono 


Leroy Sanchez


Madilyn Bailey

Alex Aiono, Leroy Sanchez dan Madilyn Bailey adalah antara favourite aku. tak kisahlah lagu apa pon yang dorang cover mesti best. Korang cubalah dengar kalau ada masa. Kalau korang rasa tak best takleh nak buat apalah sebab lain orang lain taste. tak gituh? haha. Apa pon terima kasih sebab singgah arepnakbebel.com.

4 ulasan:

  1. Boyce Avenue paling legend. Madilyn Bailey pun best.. Hoho!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tau xpe! Boyce Avenue memang paling Legend! hehe

      Padam
  2. Best gila lagu ni! Mula mula macam susah nak tangkap sebab laju sangat. Tapi sekarang dah hafal! Haha.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahu xpe..laju sgt xdapat nak ikut..haha.

      Padam