Sabtu, 14 Januari 2017

Make It Yours Giveaway by Luqman Zakaria

By luqman zakaria  |  13:32 69 comments

Kepada semua blogger yang tak tahu nak buat apa. Hilang idea untuk update entry. Apa kata korang join Make It Yours Giveaway ini. Ada banyak hadiah yang menarik menanti korang semua. Jom kita tengok apa syarat syarat penyertaan untuk GA kali ini.

Syarat Syarat Make It Yours Giveaway

1. Buat entry berkenaan dengan Giveaway ini dan tajuk entry adalah seperti berikut
"Make It Yours Giveaway by Luqman Zakaria"

2. Letakkan banner Giveaway ini di dalam entry korang dan linkkan balik ke entry ini.


3. Follow instagram @lqmnzkria dan korang perlu post banner diatas di instagram korang dengan #makeityours dan #giveawaybyluqmanzakaria. Kalau korang tak ada instagram, korang kena letakkan banner di sidebar sepanjang GA ini berlangsung dan linkkan banner tersebut di entry ini. 

4.Follow facebook fanpage www.arepnakbebel.com di @arepnakbebel

5.Pastikan korang komen dan letakkan link entry dan instagram user ID di mana mana entry blog arepnakbebel untuk maklum balas dari pihak admin. 

Berikut adalah syarat syarat yang korang kena ikut untuk menyertai GA ini. Seperti biasa, pemenang akan dipilih menggunakan random.org dan korang mungkin salah seorang pemenang yang akan mendapat hadiah ini.

Wah Chan Pearl Bracelet (1x Pemenang)
Glass Water Bottle + RM5 Topup (2x Pemenang)
RM10 Topup (4x Pemenang)

Korang boleh singgah dan baca entry Hadiah untuk pemenang Make It Yours Giveaway by Luqman Zakaria untuk tengok sendiri hadiah hadiah yang korang akan dapat nanti. InshaAllah. Selamat mencuba!

Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

69 ulasan:

  1. Join

    https://bajetciputselerabesar.blogspot.my/2017/01/make-it-yours-giveaway-by-luqman-zakaria.html?m=1

    BalasPadam
  2. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/01/make-it-yours-giveaway-by-luqman-zakaria.html

    ig : wa2426

    BalasPadam
  3. Join =)

    http://realsviors.blogspot.my/2017/01/make-it-yours-giveaway-by-luqman-zakaria.html

    BalasPadam
  4. JOIN

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/01/segmen-2017-make-it-yours-giveaway-by.html

    BalasPadam
  5. uish...rajin betul buat giveaway ye...

    BalasPadam
  6. Yuhuuuuuuu~ dah siap entri n post kat IG

    http://nonasani.blogspot.my/2017/01/make-it-yours-giveaway-by-luqman-zakaria.html

    ID Instagram: @gelaktawa

    All the best all !

    BalasPadam
  7. Join... ^^

    http://www.huhahuhajerr.com/2017/01/make-it-yours-giveaway-by-luqman-zakaria.html

    IG: noor_akma309

    BalasPadam
  8. bismillah

    http://akuchentacamera.blogspot.my/2017/01/make-it-yours-giveaway-by-luqman-zakaria.html

    ig id ; the_atengggg

    I am doneee. i want the bottle.

    BalasPadam
  9. Sha joint..
    https://kasihkuamani.blogspot.my/2017/01/make-it-yours-giveaway-by-luqman-zakaria.html
    IG : kasih_shadz

    BalasPadam
  10. http://www.syuhadasalleh.my/2017/01/make-it-yours-giveaway-by-luqman-zakaria.html

    BalasPadam
  11. Sab join ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2017/01/make-it-yours-giveaway-by-luqman-zakaria.html

    instagram ID user : nursabrinaabdghani

    BalasPadam
  12. join..

    http://darihatimissmulan.blogspot.my/2017/01/make-it-yours-giveaway-by-luqman-zakaria.html

    BalasPadam
  13. Saya join yup
    http://cikdylah.blogspot.my/2017/01/make-it-yours-giveaway.html

    IG: Cikdylah

    BalasPadam
  14. Dah join jugak GA ni :D
    https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=1901873212705826461#allposts

    Nak jemput luqman join GA saya :)
    http://farhannajafri.blogspot.my/2017/01/pencarian-bloglist-blog-baru.html#

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih join! InsaAllah kalau ada masa nnti saya join. Nak mengarang nih kena ada mood dulu hehe.

      Padam
  15. Cik Ila dah join ye

    http://cikilamenari.blogspot.my/2017/01/make-it-yours-giveaway-by-luqman-zakaria.html

    BalasPadam
  16. http://contestsentiasa.blogspot.my/2017/01/make-it-yours-giveaway-by-luqman-zakaria.html

    Facebook : Mak Mertuaku

    BalasPadam
  17. joined

    http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/make-it-yours-giveaway-by-luqman-zakaria.html

    insta: @nuredrina

    BalasPadam
  18. http://www.nooratikahramli.com/2017/01/make-it-yours-giveaway-by-luqman-zakaria.html

    ika dah letak banner nie kat sidebar blog ika ^^

    BalasPadam
  19. Saya join...

    http://jombercontest.blogspot.my/2017/01/make-it-yours-giveaway-by-luqman-zakaria.html

    IG : hanirahman6377

    BalasPadam
  20. Salam... Cikla join...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/01/make-it-yours-giveaway-by-luqman-zakaria.html

    IG - ciklashahril82

    BalasPadam
  21. join :)
    http://www.sayidahnapisah.com/2017/01/make-it-yours-giveaway-by-luqman-zakaria.html
    IG: @sayidahlurvechoc

    BalasPadam
  22. join:

    URL: http://www.mariafirdz.com/2017/01/make-it-yours-giveaway-by-luqman-zakaria.html

    ID Insta: cetakbajuekspress

    BalasPadam
  23. Sya join
    http://littlesnorlax.blogspot.my/2017/01/make-it-yours-giveaway-by-luqman-zakaria.html

    Sya letak banner di sidebar

    BalasPadam
  24. husna join...sorry husna xde instagram, tp dh letak banner kt sidebar blog husna..

    http://akusukaketawa.blogspot.my/2017/01/make-it-yours-giveaway-by-luqman-zakaria.html

    BalasPadam
  25. https://cikash.blogspot.com/2017/01/make-it-yours-giveaway-by-luqman-zakaria.html

    BalasPadam
  26. sy ikut serta.

    http://min-mi.blogspot.my/2017/01/2312017-make-it-yours-giveaway-by.html

    BalasPadam
  27. join jugak

    http://macammacamcite.blogspot.com/2017/01/make-it-yours-giveaway-by-luqman-zakaria.html

    BalasPadam
  28. join..

    http://ayubarbydol.blogspot.my/2017/01/make-it-yours-giveaway-by-luqman-zakaria.html

    BalasPadam
  29. Balasan
    1. Saya Join.

      IG: radhia87

      http://penselduabee.blogspot.my/2017/01/make-it-yours-giveaway-by-luqman-zakaria.html

      Padam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP