Sabtu, 14 Januari 2017

Hadiah untuk Pemenang Make It Yours Giveaway by Luqman Zakaria!

365 Days Daily Planner giveaway by Luqman Zakaria berjalan dengan lancar dan alhamdulillah hadiah sudah pon dihantar kepada pemenang. Dan untuk kali ini aku akan adakan satu lagi GA yang kedua yang diberi nama Make It yours Giveaway by Luqman Zakaria.

GA yang pertama mendapat sambutan yang agak mengalakkan. Rasa terkilan jugalah sebab hadiah tak banyak. Tapi untuk Make It yours Giveaway by Luqman Zakaria, Aku ada sediakan beberapa hadiah untuk dimenangi.

Wah Chan Pearl Bracelet (1x Pemenang)*Satu jer la yer. Satu lagi tuh dah bagi dekat kakak.hehe


Dalam entry Key to a diamond bracelet + gifts by Wah Chan aku ada share dengan korang semua yang aku dapat pearl bracelet dalam contest yang diadakan oleh dorang. Memandangkan aku tak guna pon pearl bracelet tuh aku akan bagi dekat korang. Jadi kalau berminat, bolehlah join Make it yours Giveaway yang akan diadakan tak lama lagi.

Glass Water Bottle + RM5 topup (2x Pemenang)


RM10 Topup (4x Pemenang)

Ini adalah semua hadiah yang disediakan untuk pemenang Make It yours Giveaway by Luqman Zakaria. Aku harap GA kali ini akan mendapat sambutan jugak dari korang semua. Akan ada beberapa syarat yang korang kena ikut tapi tak adalah susah pon.hehe. Stay tuned ok!

10 ulasan: