Ahad, 28 Ogos 2016

Segmen Bloglist By Akupenghibur.com


{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :
 Bloglist untuk blog akupenghibur.com selama 1tahun
1 Blogger bertuah Feed Blog di Blog akupenghibur.com

Mula : 25 Ogos 2016 | Tamat :1 Sept 2016


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk Segmen Bloglist By Akupenghibur.com

2. Letakkan blog acik di bloglist blog kamu

3. Follow instagram  :
@acik21

4. Copy code di bawah dan paste ke ruangan html di blog kamu

Jumaat, 12 Ogos 2016

Meriahkan Majlis anda dengan Satay Slurpp. Jom order! confirm sedap punya

Assalamualaikum.

Korang suka makan Satay tak? Kalau korang pengemar satay memang kena sangatlah dengan entry yang aku nak share kali ini. Pernah dengar pasal Satay Slurpp tak? Aku rasa mesti tak pernah kan sebab Satay Slurpp ini baru sahaja ditubuhkan. 

Pada aku Satay is normal. Semua orang pon boleh buat tapi apakah yang membuatkan satay menjadi lebih special dan sedap? semestinya Kuah itu sendiri kan. betul tak? Yes! ramai yang boleh buat tapi tak semua boleh buat kuah yang betul betul sedap dan memenuhi citarasa kita. Itulah yang dititik beratkan oleh Satay Slurpp. Mereka menjaga kualiti kuah kacang yang disediakan dan berusaha sebaik mungkin untuk memberikan perkhidmatan yang tiptop kepada semua pelanggan.


Pada mulanya Satay Slurpp mengambil tapak di beberapa karvinal bagi memperkenalkan Satay mereka. Walaupon ianya agak sukar dan mencabar tapi alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar dan sambutan yang diberikan oleh pelanggan pon cukup mengalakkan.




Ada beberapa pelanggan yang bertanyakan tentang lokasi kedai tetapi malangnya Satay Slurpp belum mempunyai Kedai tetapi korang jangan risau sebab mereka bersiap sedia untuk mengambil tempahan dan menghantarnya ke lokasi anda. Maklumat berkaitan tempahan kejap lagi aku citer ok. Sekarang nak share pasal  feedback customer tentang Satay Slurpp.

Baru baru ini mereka menerima tempahan daripada pelanggan yang ingin menjadikan Satay Slurpp sebagai salah satu juadah di Majlis Rumah Terbuka beliau sempena Hari Raya. Buat pertama kalinya Satay Slurpp menerima tempahan daripada individu yang belum pernah merasai kelazatan Satay Slurpp. Jom kita tengok apa feedback customer ini.


Alhamdulillah sekali lagi kerana setakat ini Satay Slurpp mendapat sambutan dan tempahan yang diterima semakin hari semakin bertambah. Sekiranya korang berminat untuk membuat tempahan dengan Satay slurpp korang boleh refer maklumat yang aku share dekat bawah ini. Jangan fikir lama sangat yer! order jer confirm sedap. hehe.

WAKTU TEMPAHAN 
Kami buka kepada Majlis yang diadakan pada hari SABTU dan AHAD sahaja *buat masa sekarang

HARGA 
Satu cucuk satay : RM0.80 pada harga pengenalan (Harga asal RM0.90)
Nasi Impit: RM0.60 Sepaket

MINIMUM ORDER
Minimum order adalah 300 cucuk Satay
Bawah 300 cucuk/harga jadi RM0.90 secucuk

Untuk tempahan
Whatsapps "SS" ke +60189581234
Whatsapps "SS" ke +60189581234
Whatsapps "SS" ke +60189581234


Layari laman facebook dan instagram mereka untuk mendapatkan maklumat lanjut berkaitan dengan Satay Slurrp. Selamat mencuba.

Facebook : Satay Slurpp
Instagram : satayslurpp
Email : satayslurpp@gmail.com