Rabu, 28 Disember 2016

Makan Makan and Exchange Gifts with Colleagues

By luqman zakaria  |  13:04 8 comments

Ingat lagi tak entry A little makan makan with colleagues? Kalau tak silap aku, entry tuh aku update pada bulan oktober yang lepas. Kiranya masih baru lagi la kan. Guess what? kitorang buat makan makan lagi this month. Macam manalah aku nak kurus kalau asyik makan jer? ? Kalau tak makan boleh tapi rugi kot sebab semua makanan sedap sedap!


Macam macam ada! takkan nak tengok jer kan. Kenyang sampai ke malam makan semua nih. Macam biasalah kalau dah banyak macam nih mesti tak sempat nak makan semua. Masa buat makan makan ini aku keja pagi. Makan sekejap lepas tuh balik sebab ada hal. Kitorang ada buat exchange gifts juga time nih. Meriahlah jugak even tak semua join Exchange gift kali ini.


Bila semua dah dapat hadiah. Aku paksa semua orang buka.haha. Apa pon yang penting orang yang dapat hadiah dari aku tuh happy dengan apa yang aku bagi. Seriously aku memang fail bab beli hadiah ini tapi alhamdulillah lah  dia suka.

Oh yer! aku nak inform korang yang join Giveaway aku yang lepas. Pemenang akan di umumkan pada hujung bulan ini  Diharapkan korang semua dapat bersabar yer. Terima Kasih.

Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

8 ulasan:

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP