Rabu, 21 Disember 2016

Key to a Diamond Bracelet + Gifts by Wah Chan

Assalamualaikum.

Berita baik untuk semua! Korang nak Diamond Bracelet secara percuma tak? Joinlah contest Key to a Diamond Bracelet by Wah Chan. Contest ini terbuka kepada semua orang yang berumur 21 Tahun ke atas. Ada banyak hadiah untuk dimenangi. Kalau tak dapat Diamond Bracelet pon InshaAllah korang boleh dapat hadiah lain.

Cara untuk menyertai Contest ini?


  1. Isi borang penyertaan secara online di SINI
  2. Contest ini hanya dibuat pada hujung minggu sahaja. Jadi, korang  pilihlah tarikh dan masa yang sesuai untuk join. Contest berlangsung sehingga 1st January 2017.
  3. Selepas korang dah submit borang tuh, E-pass akan dihantarkan melalui email. Pada hari contest itu berlangsung (mengikut tarikh dan masa yang korang pilih), Just tunjukkan E-pass kepada Staff Wah Chan.
  4. Pilih 3 kunci dan korang cubalah buka kotak misteri yang disediakan. Masa ini kena doa banyak banyak yer. Mana tahu rezeki korang, boleh bawa balik Diamond Bracelet. hehe
Selamat Mencuba
Contoh E-pass

Aritu aku pergi dekat Setapak Central, pergi sorang sorang jer, waktu tuh langsung tak ada orang. First kunci tak terbuka. Rasa macam kecewa pon ada tapi Alhamdulillah kunci kedua dan ketiga terbuka. Nak tahu apa yang aku dapat?


Dua Pearl Bracelet. Rezeki. Alhamdulillah (Instagram : lqmnzkria)

8 ulasan:

  1. wahh bestnya dapat diamond bracelet tu. Tahniah! macam menarik untuk join.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dapat pearl bracelet jer! Join la nanti! mana tahu rezeki dapat Diamond bracelet hehe.

      Padam
  2. Weh! macam best...random people jela eh..? tak payah beli pape kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. try la sally! memang random people jer..tak payah pon beli apa apa.hehe

      Padam
  3. wah..murah rezeki. Good luck ye! nak join gak lah

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih kak. joinlah kalau ada masa free nnti.

      Padam
  4. random ek?nk try gak la kot2 rezeki kan

    niway....tahniah dpt pearl tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang random jer..try la..inshaAllah dapat kalau ade rezeki.

      Padam