Sabtu, 31 Disember 2016

Keputusan 365 Days Daily Planner Giveaway by Luqman Zakaria

By luqman zakaria  |  00:01 40 comments

First off all, aku nak ucapkan terima kasih kepada semua blogger yang support dan join giveaway yang aku buat untuk kali ini. Tak sangka dapat sambutan yang mengalakkan dari korang semua. Ok! Sekarang ini jom kita tengok siapa yang bertuah tuh!



Check nombor bertuah korang di SINI
Tahniah diucapkan kepada pemenang! Aku harap planner ini akan memberi manfaat kepada korang di tahun baru akan datang dan kepada yang tak menang tuh korang jangan risau sebab aku akan adakan satu lagi Giveaway dalam masa terdekat ini. InshaAllah! Untuk maklumat berkaitan dengan GA atau sebarang segmen, korang boleh follow IG aku di @lqmnzkria

Pemenang Giveaway

Nama:
Alamat:
No.Telefon:

Hantarkan maklumat berikut di que_man91@yahoo.com selewat lewatnya pada 7 Januari 2017. Pemenang baru akan dipilih sekiranya tiada maklum balas dari pihak korang sepanjang tempoh yang diberikan. Terima Kasih

Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

40 ulasan:

  1. Takda rezeki pula, hihihi, tahniah kepada pemenang....

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi. nanti Join GA akan datang pulak ok.

      Padam
  2. Salam singgah sini...tahniah kepada pemenang..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq singgah arepnakbebel. terima kasih ye

      Padam
  3. Sikit lagii, alaa..okay, hehe..tahniahh ye !

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeke..kene cuba lagi tuh untuk nexT GA.

      Padam
  4. Xde rezeki menang. Tahniah pd pemenang. ☺

    BalasPadam
    Balasan
    1. xpe..cuba lagi untuk GA akan datang OK!

      Padam
  5. aiseh, tak sangkut pulak...tahniah kepada pemenang!

    BalasPadam
    Balasan
    1. xpe..nanti cuba lagi..InshaAllah sangkut..hehe

      Padam
  6. alhamdulillah, thanks luqman..done email..

    BalasPadam
  7. Tahniah buat mereka berdua tu

    BalasPadam
  8. tahniah

    Salam sejahtera, jemput join

    http://www.aerillhassan.com/2017/01/pencarian-bloglist-januari-februari-2017.html

    Terima kasih.

    BalasPadam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP