Selasa, 27 Disember 2016

10 Favorite Products yang korang perlu beli dari ezbuy!

Ada banyak website yang digunakan oleh netizen untuk membeli belah secara online dan salah satunya adalah ezbuy.my. Apa yang menarik tentang ezbuy? Untuk pengetahuan korang, website ini adalah medium untuk netizen membeli barang kesukaan mereka dari dalam dan luar negara. Sekiranya korang ingin dapatkan barangan dari USA, china dan taiwan, ezbuy adalah website yang paling sesuai untuk digunakan. Berbalik kepada tajuk entry, jom kita tengok apa 10 produk yang perlu perlu dibeli di ezbuy!


10 Favorite products you should buy from ezbuy

Classic 2017 Business Schedule Planner
Hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi untuk kita melangkah masuk ke tahun yang baru. Jadi, planner merupakan salah satu barang yang meletops di ezbuy. Ada banyak planner yang dijual di luar tetapi malangnya design dan harga yang dikenakan agak "tidak berbaloi" untuk dibeli tapi di website ini korang boleh pilih dan beli planner yang menarik dengan harga yang sangat berpatutan. Walau pon Shipping Fee dikenakan tetapi harganya masih lagi murah. korang tengok planner yang aku pilih ini. Design yang menarik dan harga dia murah gila. bolehlah guna untuk 2017 nanti.

Iphone Casing
Selain dari Planner, aku tertarik untuk membeli Iphone casing yang dijual di ezbuy. Korang mesti tertarik dengan design casing yang dorang offer. Hanya 8.21 sahaja! haruslah beli sebab phone belum ada casing lagi nih.

Stamp
Stationery yang dijual di ezbuy.my adalah antara barangan yang menarik perhatian aku. Ada banyak pilihan.Boleh dikatakan, kebanyakan barangan yang dijual di website ini sangat berbeza dengan website yang lain. Maksud aku dari segi design. Ianya sangat unik dan comel. Aku nak beli Stamp ini sebab menarik dan aku boleh gunakan dengan Planner yang tadi.hehe

Iphone TV Mini Tripod
Sekarang ini aku tengah mencari tripod untuk Iphone. Nak gunakan tripod ini untuk rakam video. Memandang aku masih belum ada equipment yang sesuai untuk buat rakaman video. aku bercadang untuk gunakan phone dulu tapi masalahnya tripod tak ada. Nasib baik ezbuy ada jual, banyak pilihan pulak tuh tapi aku pilih yang ini sebab harga dia murah sangat. Rugi kalau tak beli.

Monochrome Hard Cover Luggages
Ya ampun! cuba korang tengok Monochrome Luggage ini. Tak rasa macam nak beli ke? For sure kena letak dalam wishlist. lawa gila kot. Aku nak belilah. Lagipon luggage ada satu je sekarang ini. Tuh pon yang kecik jer. Kalau nak yang ini oklah kan.hehe.

Phone lens
Bila dah ada tripod kenalah beli lens pulak. Aku rasa yang ini paling best sebab ada tiga lens, Fish eye, wide dan Micro lens. Harga cuma RM26.57 sahaja untuk tiga lens. Lepas ini sakanlah amek gambar and rakam video.

Plush Toys forToddlers
Aritu aku ada belikan anak buah aku yang umur 3 tahun playdoh. Tapi kesian pulak dekat adik dia yang umur setahun tuh tak boleh nak main sama sebab playdoh kan tak sesuai untuk dia, jadi aku tengah dok cari toys untuk dia tapi tak tahu nak beli apa. Bila tengok kat ezbuy ini memang banyak pilihan. Harga pon murah jer. boleh beli banyak banyak nih.hehe.

Sweater
Ini part paling favorite! Aku nih memang hantu sweater. Everywhere i go mesti bawak or pakai sweater. Semuanya memang lawa. Harga pon masih dalam kemampuan lagi la.haha. For sure aku akan beli sebab aku tak payah fikir pasal size.

Crossbody Women Handbag
Handbags yang ditawarkan di ezbuy.my ini pon merupakan salah satu tarikan kepada wanita wanita yang suka beli bag secara online. Office kitorang merancang untuk buat exchange gift, Jadi aku rasa kalau aku beli sling bag ini untuk dijadikan sebagai hadiah kira ok jugaklah kan.

Kasut Lelaki
woot!woot! Ini lagi satu. Alahai! Mengundang betul ezbuy ini kan. Lawa gila kot running shoes nih. Aku kena beli kasut ini sebab running shoes yang ada sekarang ini dah uzur.haha. Oh yer, Seperti yang aku share dengan korang semua. Barang yang dijual di ezbuy ini adalah dari dalam dan luar negara. Semestinya akan ada shipping fee tapi jangan risau tentang itu sebab ezbuy prime kan ada!

Apa itu ezbuy ptime?

Dengan ezbuy prime ini korang tak perlu risau tentang shipping fee.Kalau korang beli barang banyak mana sekali pon harga shipping fee hanya RM8.80 sahaja. Takkan tak nak daftar kot? Berbaloi baloi ok! Kalau korang nak maklumat lebih lanjut berkaitan dengan ezbuy prime boleh klik SINI.

Jadi apa tunggu lagi. JOM shopping di ezbuy.my sekarang! 

Jom sign up sekarang untuk dapatkan free RM15 Shopping Voucher!

2 ulasan: