Jumaat, 11 November 2016

Misteri "Box of Joy" dan Lazada Online Revolution 2016 yang Gempak!

Pada minggu yang lepas aku berpeluang untuk menyertai salah satu majlis yang dianjurkan oleh LAZADA Malaysia dan yang paling menarik sekali aku menerima satu Kotak misteri yang diberi nama Box of Joy


Perasaan teruja tuh agak membuak buak jugalah sebab teringin nak tahu apa yang ada dalam kotak ini. Jadi untuk entry kali ini aku nak reveal kandungan box of joy dengan korang semua. Lets check it out!


L'Oréal, Nestle, Mamypoko dan Tafel adalah antara produk yang terkandung dalam box of joy. Semua barangan yang ada dalam kotak ini boleh didapati di laman sesawang LAZADA Malaysia. Terima kasih kepada semua produk yang terlibat dan Thumbs up untuk lazada kerana menghargai kami semua dengan hadiah misteri ini. 


Ada banyak lagi barangan yang menarik di jual di LAZADA Malaysia. Sekiranya korang semua berminat untuk membeli barang dapur, pakaian, makanan atau gadjet dengan harga durian runtuh jangan lupa untuk melayari LAZADA Malaysia kerana bermula dari 11.11.2016 LAZADA Malaysia mengadakan Sales secara besar besaran.

Sales secara besar besaran ini diberi nama Online Revolution. Sebagai pelanggan, tak rugi sekiranya korang berbelanja di Lazada sempena Online Revolution ini kerana ada banyak Vouchers menarik sedang menanti korang semua. 



Online Revolution yang bertemakan "Brands for All" amat sesuai digunakan kerana dengan Vouchers dan Harga durian runtuh yang ditawarkan oleh Lazada membolehkan semua orang membeli dan menggunakan barangan kesukaan mereka tanpa memikirkan bebanan kewangan. 


Seperti aku sendiri, setiap kali ingin membeli belah secara online, aku pasti akan cuba untuk mencari barangan yang bersesuaian dengan kewangan yang aku ada. Dengan adanya Online Revolution ini aku boleh mendapatkan barangan kesukaan aku dengan harga durian runtuh malah aku boleh membeli lebih banyak barang tanpa memikirkan masalah kewangan yang aku ada. hehe

Tak sabar rasanya untuk menggunakan semua barangan yang aku dapat dari LAZADA Malaysia ini. Untuk entry akan datang aku akan share dengan korang semua tentang barang barang ini dengan lebih details lagi. Please Stay Tuned. Sementara tuh, korang boleh klik banner dekat bawah nih ok!

Klik banner untuk dapatkan barangan dari LAZADA dengan harga Durian Runtuh!

18 ulasan:

  1. Menanges rasa nak shopping tapi duit takde...hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama ler kita Sally. mampu scroll jer.hhehe

      Padam
  2. Rasa nak borong banyak barang, tapi kocek sekarang tengah kering..huarghh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Samalah kita! tapi boleh masukkan dalam wishlist dulu..nanti gaji boleh borong..hehe

      Padam
  3. dah masuk dah barang dalam cart, tunggu gaji masuk 25hb ni.baru shoppping sakan :)

    BalasPadam
  4. wow ada anak patung panda... comey comey

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe! mmg comey sampai ade yg mintak.kihkih.

      Padam
  5. Minggu lepas baru je shopping sakan kat lazada.. hampir rm150 jugakla abes.. ehehe

    BalasPadam
  6. Setiap thn kna ada peruntukkan tuk shopping ni. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. kena buat simpanan la kalau camtuh..hehe

      Padam
  7. Panda paling comel dalam byk2 brg dlm kotak tu kan.. Hehe

    BalasPadam