Jumaat, 18 November 2016

Dapatkan produk Nestle dari Lazada Malaysia sempena Online Revolution 2016

By luqman zakaria  |  01:13 9 comments

Hai semua! untuk entry pada kali ini aku nak share dengan korang tentang produk produk menarik yang aku dapat dari LAZADA Malaysia seperti yang dijanjikan dalam entry Misteri "Box of Joy" dan Lazada Online Revolution 2016 yang gempak! 

Jom kita mulakan dengan produk dari NESTLE dulu! Dalam kotak misteri aritu aku dapat Nescafe Rasa Pandan. Jujur aku cakap ini first time aku tengok nescafe yang berperisa pandan. Agak teruja jugalah sampai bagi kawan kawan sekali rasa nescafe ini.



Sekarang we move on to the second item, which is Nestle Just Milk Full Cream Milk! Yang ini pon aku belum pernah tengok sebelum ini. Mungkin packaging dah lain atau memang baru? aku tak pasti tapi yang pastinya korang boleh dapatkan minuman ini di laman sesawang LAZADA Malaysia.hehe




Seterusnya adalah MILO! minuman dari Nestle yang tengah meletop di LAZADA sekarang ini!Ada macam macam promotion untuk Milo. Dengan pembelian Milo di LAZADA Malaysia korang boleh dapatkan Bag Ola Bola secara percuma.



Berikut adalah antara produk dari Nestle yang ada dalam "Box of Joy" dari Lazada Malaysia. Ada beberapa produk lain contohnya L'OrĂ©al, Mamypoko dan Tafel. Disebabkan ada banyak sangat produk yang aku dapat, jadi aku akan kongsikan produk lain di entry yang akan datang. Stay Tuned ok!

Klik banner untuk dapatkan barangan dari LAZADA dengan harga Durian Runtuh!

Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

9 ulasan:

  1. kalau masuk lazada bnyak je brg nak beli. hehehe

    BalasPadam
  2. baru je online shopping kat lazada. :) memang best

    BalasPadam
  3. ini kalau masuk lazada nie...mahu satu lori barang di beli..hihihi

    BalasPadam
  4. Beg ola bola tu best hahahhaha...akak pun dpt all this things in one parcel...menjerit tgk hadiah from lazada

    BalasPadam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP