Isnin, 3 Oktober 2016

Dengarkan PPAP versi RnB yang menyenangkan telinga korang

By luqman zakaria  |  16:24 12 comments

Korang mesti pernah dengar lagu Pen Pineapple Apple Pen (PPAP) ini kan. Viral dia lain macam sikit. Kalau dekat youtube tuh memang ramai yang cover. PPAP versi original ditonton lebih dari 38juta kali. WOW


Video yang dicover oleh orang ramai pon tak kurang hebatnya, maksud aku dari segi viewers la. Tontonannya mencecah lebih dari 1 juta. Aku tak tahulah kenapa boleh viral sampai macam tuh sekali. Ada yang suka dan ada jugak yang annoying bila tengok video PPAP ini tapi pada masa yang sama dalam kepala tuh dok nyanyi nyanyi sekali. haha. Tak nak cakap banyak lagi. Jom kita tengok PPAP Versi RnB ini.


Dah dengar ke belum? macam mana? ok tak? Pada aku versi ini senonohlah sikit kan dari yang original. Takdalah rasa annoying sangat bila dengar versi RnB ini.hehe. Kalau dorang buat full version pon aku masih lagi berminat nak dengar. Kalau korang cari lagu ini dekat youtube korang akan dapat dengar dan tengok macam macam versi lagi.

P/S : Jangan ada yang buat Ringtone sudahlah.kihkih

Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

12 ulasan:

  1. Rnb ke x sakit jiwa dowh dgr lagu ni haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Versi RnB nih boleh kurangkan sakit jiwa la..cer dengar.haha

      Padam
  2. aduuhhhh tak boleh blah la tgk video ni. annoying pon ada. lepas tu org duk buat parodi lagi lawak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha. cer dengar yang nih confirm tak annoying dah.hehe

      Padam
  3. ptt la kt fb asyik diperkatakan ttg lagu pen pineapple apple pen ni.. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan. kalau buka fb tuh mmg penuh video nih..hehe

      Padam
  4. ape menda lah lagi ni..
    tengok dapat tak dia pintas rekod gangnam style..

    BalasPadam
    Balasan
    1. rasanya macam tak..tapi entah la..kita sama sama tgklah mcm mane.

      Padam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP