Rabu, 26 Oktober 2016

Dapatkan Kulit yang lebih lembut dan cerah dengan hanya menggunakan Coffee Scrub

Entry kali aku nak share sikit pasal Coffee Scrub. Sebelum ini aku pernah nampak orang share dekat facebook dan instagram pasal coffee scrub tapi perasaan untuk mencuba itu tak ada pon sebab tak tahu apa kebaikan dan kelebihan dia.


Untuk pengetahuan korang, Coffee Scrub ini bukan hanya melembut dan mencerahkan kulit wajah sahaja tapi ianya juga dipercayai mampu menghilangkan selulit di badan kita. Selain itu, Coffee Scrub dapat membantu :-

  • Menghilangkan parut baru dan lama
  • Melembapkan Kulit
  • Bertindak sebagai anti Stress

Cara nak guna Scrub ini semudah ABC jer, Korang just basahkan muka lepas tuh scrublah coffee tuh dekat muka dengan rata kemudian bilas dengan air. Kalau nak buat Mask pon boleh. Tempek tempek jer dekat muka.

Kalau tak silap aku, baru dua minggu kot aku guna coffee scrub ini. Aku suka sangat guna scrub ini sebab bila dah bilas dengan air tuh memang kulit rasa lembut dan yang paling penting rasa lebih bersih. Normally, lepas aku bilas tuh aku akan gunakan pencuci muka pulak untuk hilangkan bau coffee. Ya ampun! masa tuh rasa macam bontot baby jer muka aku. haha.

9 ulasan:

  1. Macam bontot baby tu tak boleh bla hahaha :)
    Boleh try lepas ni.

    BalasPadam
  2. Tengah viral skrg pasal kebaikan coffee scrub ni kan :)

    BalasPadam
  3. boleh try jugak ni nanti kalau free

    BalasPadam
  4. mmg scrub kopi ni tgh hot skng..

    BalasPadam
  5. boleh hilangkan parut ya? hehe nak beli tapi malas betul nak beli online..
    http://mellyacrayola.blogspot.com

    BalasPadam