Selasa, 31 Mei 2016

SEGMEN KAD RAYA 2016 DUNIASHIDA.COM


Pendapat tentang Blog Shida

Sebelum ini tak pernah tahu yang blog ini wujud, disebabkan adanya Segmen Raya baru tahu pasal blog duniashida.com. Aku suka blog duniashida.com ini sebab pada aku ianya kemas dan cantik. First impression tuh penting, bila aku tengok kekemasan dalam blog ini, aku tak fikir panjang and terus join segmen Kad Raya beliau. 

Kepada kawan kawan yang nak join tuh korang kena cepat sebab Segmen ini hanya berlangsung selama satu hari sahaja. Korang boleh klik banner dekat atas untuk details.

14 ulasan:

  1. Dah lama tak dapat kad raya hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan..sebab tuh yang join tuh..hehe

      Padam
  2. Blogwalking sini , datang dari segmen yang sama ^_^ Goodluck !
    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    BalasPadam
  3. Terima kasih sudi join SEGMEN KAD RAYA 2016 DUNIASHIDA.COM
    Selamat Berpuasa dan Good Luck ya :)


    Ikhlas,
    Shida Radzuan | www.duniashida.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thank you sbb buat GA nih jgk SR.

      Padam
  4. SINGGAH

    http://jmbelog.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    BalasPadam
  5. Bestnya dapat kad raya....

    PapaG ada buat segmen baru. Boleh menang Shawl Exclusive By Papaglamz tau. Klik link di bawah ni

    Segmen Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe. mmg best. Insyaallah saya join.

      Padam