Rabu, 18 Mei 2016

Prison Break kembali? Jom tonton Official Trailer musim yang terbaru.

Assalamualaikum.

Siapa dekat sini peminat Prison Break? Kalau ada! kita boleh jadi bestfriend foverer ggituh. Aku ingat lagi dulu masa dok layan cerita ini, Sanggup berjaga malam sampai ke pagi semata mata nak tengok Prison Break hokeh. 


Tadi aku sajalah buka youtube sebab nak habeskan quota internet. boleh? Tak adalah! buka youtube nak tengok doraemon jer pon sebenarnya tapi ternampak pulak trailer Prison Break. Aku macam "dah kenapa youtube nak recommed lagi video video lama nau nau nih" tapi rupa rupanya tak. Trailer ini baru jer release sehari lepas.


Baru jer release tapi dah hampir 5 juta views kot. Tak sabar nak tengok. harap harap bestlah yer. Kepada geng geng prison break sep sikit! Jom beli popcorn banyak banyak because its gonna be awesome and dope guys. 

5 ulasan: