Isnin, 22 Februari 2016

Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016

Tak lama nak masuk bulan March, makanya senarai bloglist untuk January & February akan bertukar bila masuk bulan March. So nak cari bloglist baru untuk March dan April. Jemput sertai Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016.
Klik banner untuk sertai  Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016
Segmen simple sangat. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

TAMAT : 28 FEBRUARY 2016

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016
2. Copy & paste coding dalam kotak bawah ni di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016

Terima kasih atas sokongan semua ^__^

21 ulasan:

  1. komen ni takde kaitan dengan entri..huhu
    nak tanya, beli domain tu dengan sape eh?

    BalasPadam
  2. singgah dari segmen yg sama..gud luck

    http://byshaz.blogspot.my/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html

    BalasPadam
  3. Blogwalking sini :D

    http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html

    BalasPadam
  4. singgah BW ke sini and folow blog ..
    http://www.kennymerligal.com/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html

    BalasPadam
  5. Singgah sini dari segmen yang sama. Good luck :)

    BalasPadam
  6. Blogwalking dari segmen azhafizah
    http://www.kisahsidairy.com/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html
    all the best..

    BalasPadam
  7. Hi Ucing Blogwalking dari segmen yang sama,Sertai Segmen Teka Benda Uk2 untuk pencarian bloglist uk 2016.

    BalasPadam
  8. Salam. Singgah blogwalking dr segmen yg sama. Sorry lambat menyinggah. Habis dah saya pusing dlm blog awak.

    http://alongwawaerna.blogspot.my/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html

    BalasPadam