Khamis, 25 Februari 2016

Cek kedua dari Nuffnang

Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Cek Nuffnang yang dinanti nantikan dari bulan disember tahun lepas telah pun selamat sampai ke tangan aku. Jumlah yang di cashout kan pada kali ini lebih banyak berbanding dengan Cek yang pertama dulu. Ingatkan nak kumpul bagi banyak sikit baru nak cashout tapi memandangkan blog aku ini blog sendu tak dapat banyak iklan, so aku cashout jerlah. Peram lama lama tak best juga kan.


Walau pun jumlah yang aku dapat ini tak banyak tapi rasa bersyukur tuh tetap ada sebab apa yang aku dapat ini adalah hasil dari titik peluh aku sendiri. gituh. *lap air mata sikit. Jadi apa yang aku nak buat dengan hasil blogging ini? Insyaallah dalam pertengahan bulan tiga nanti, kitorang satu family akan ke pulau langkawi untuk leisure, dengan adanya duit ini bolehlah aku buat tambah duit belanja dekat sana nanti. hehe.

30 ulasan:

  1. untungnya...saya punya nuffnang tak proses lg..hmm...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe. sabor la yer kak. lama nau nak menunggunya kan.

      Padam
  2. alhamdulillah..

    kami nya hasil pun sikit.. tak pernah draw out lagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. takpe sikit pon..bukan senang orang nak bg duit sng sng macam nih.hehe.

      Padam
  3. alhamdulillah..
    akak pun dah boleh cashout..tp biarlah duk situ dulu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. bagi byk byk dulu baru cash out..hehe.

      Padam
  4. tahniah luqman...bestnyeee...julia pun tengah tunggu cek hehhee

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih julia. tengah tunggu cek ke..mesti x sabar kan..hehe

      Padam
  5. Rezeki.alhamdulillah..lepas checkout,berapa lama baru dpt cek?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah..lepas dah request tuh maek masa lama jgk la..yang saya punya cheque request ujung bulan 12.. bulan 2 baru dapat.

      Padam
  6. ehe ok la tu..sy pernah checkout nuff...then tggu lamaa tp tak dpt pun cek..sebelum2 ni pernah..tp kali tu tk dpt..huhu..sedey

    BalasPadam
    Balasan
    1. la..abes tuh macam mana?tak cek dengan nuffnang ke?

      Padam
  7. wah tahniah .. best nya laa.... :)

    BalasPadam
  8. wah2.. tahniah.. kfc peliz.... hahah

    BalasPadam
  9. hehhee bila ada kedua, pasni ada yang ketiga, keempat dan seterusnya..
    :D

    BalasPadam
  10. wahhh belanja...hihi gurau je..;p

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah..rezeki.boleh tambah duit poket sikit :)

    BalasPadam
  12. Aw bestnyaaa. Rindu pulak nak cashout Nuffnang tapi amount tak mengizinkan hahahhaha.

    BalasPadam