Ahad, 17 Januari 2016

Nikita, drama series yang boleh dilayan bila bosan

Assalamualaikum.

Aku tak tahulah nak cakap apa. Aku ini seorang yang suka sangat layan drama series berpuluh puluh dan beratus ratus episod. Tak syok rasanya kalau tengok drama series yang tak sampai 12 episod dah habes. Tapi lebih kepada drama series omputeh la kalau drama melayu 3 episod dah cukup rasanya.haha. Sebelum ini aku pernah share pasal drama series dekat blog ini. Korang boleh baca di sini Drama bersiri Mat Salleh yang menjerat hati gua.

Drama bersiri yang aku nak share ini aku discover dekat IMDb punya website. Bila aku tengok trailer dia, hmm. Boleh layan jugak ini. Tajuk dia Nikita


Rasanya tak perlu aku membebel panjang pasal sinopsis cerita ini. Korang boleh tengok Trailer dekat bawah ini dan amati sendiri jalan cerita drama bersiri Nikita ini.



So far, aku baru jer layan series ini. Baru tengok sampai episod 6 season 1. Sepanjang enam episod tuh aku rasa cerita quite menariklah jugak. Bila tengok satu, aku rasa nak tengok lagi. Normally aku akan tengok dulu Pilot macam mana. Kalau rasa nak tengok lagi tuh, aku memang akan layan sampai habeslah. Buat masa sekarang Nikita ada 4 Season. Long way to go.haha.

Untuk korang yang tak tahu nak layan movie or Series apa. Boleh try cari Nikita ini. Kalau best layan, kalau tak menepati citarasa korang, bolehlah move on and cari cite lain.kihkih. Sampai sini jerlah untuk entry kali ini. Sekarang ini dah jarang buat aktiviti luar so nak update apa pon tak tahu. T__T. 

8 ulasan:

  1. laa dah ada 4 season? sy ingat baru ada season 1 je.. ehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah..dah ade sampai 4 sbb series nih start tahun 2010 lagi.

      Padam
  2. masa study dulu follow the vampire diaries sampai seasons 5 gitu,
    lepas study tak tengok langsung, loni season 7 doh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku ingat nak jgk layan vampire diaries tuh..tp rasa macam takde mood lagi nak layan series tuh..hehe

      Padam
  3. Sally banyak follow macam series yg ada kat Fox; NCIS cenggituu~

    BalasPadam
    Balasan
    1. oh..saya takde specific..normally akan cari online dulu tengok apa yang best.

      Padam