Jumaat, 29 Mei 2015

Upcoming Series

aku pernah tanyakan kawan kawan aku pasal series, suka or tak? bagi yang memang kaki layan series nih memang sure akan cakap ya kan. tapi kalau yang tak suka pulak jawapan dorang "naahhhhh" dan untuk kukuhkah lagi jawapan, dorang akan cakap.
  • "Tak bestlah sebab series nih  panjang sangat makan tahun jugak nak tunggu ending. lagi lagi kalau series omputeh tuh sampai season 10 pon belum tentu habes.'Koserrr' aku nak tengok".
Mostly memang itulah jawapan yang aku dapat kalau tanya kawan kawan yang memang tak layan series. What to do kan, selera masing masing. Aku pulak kalau series nih memang "cikedis" lah. Jadi, untuk entry kali ini aku nak share pasal upcoming series yang agak menarik untuk ditonton.

Lucifer



The Flash




Quantico


yang paling aku nak tengok adalah quantico sebab Priyanka Chopra yang lead series nih tapi ramai juga yang predict series nih takkan bertahan lama but its ok, kita tengok dulu macam mana. The second one adalah Lucifer sebab nak tengok how devil tryna be good. huhu. kalau The Flash tuh plak hmmm kalau rajin tengok. haha. Biasalahkan cerita pasal superhero. what do you expect?. 

One more thing nak share. Pretty Litte Liars season 6 will be on air soon. Tak sabar giler nak tengok sebab aku peminat tegar series tuh. Kalau korang pon peminat PLL silalah tabahkan diri untuk tengok season 6 yang bakal on air nanti sebab aku tahu korang pon mesti berkobar kobar nak tahu siapa A?

Ok guys. thank you for dropping by and happy blogging.