Selasa, 29 Disember 2015

Senarai 58 Blogger yang menyertai Segmen Infinity Bloglist arepnakbebel 2016

Assalamualaikum.

Alhamdulillah! Akhirnya tamat juga segmen Infinity bloglist arepnakbebel.com yang diadakan selama satu bulan. fuhh!. Terima kasih kepada semua blogger yang bagi support untuk segmen ini. Secara tak langsung semua 58 peserta akan disenaraikan dalam Infinity bloglist selama satu tahun.


Disini aku senaraikan semua peserta kepada dua kategori dan aku harap semua blogger yang join boleh buat semakan samada blog anda berada dalam list ini atau pon tidak. Kalau tak ada please inform admin ok. Maklumlah yer, admin ini pon manusia biasa takut terlepas pandang dan untuk blogger blogger lain pon boleh singgah dan baca entry ini, manalah tahu korang ada berkenan dengan mana mana blog, bolehlah blogwalking dan follow sekali. 

     Infinity for HER
  1. http://qiyasaad.blogspot.my
  2. http://najwazahid94.blogspot.my
  3. http://www.ciksiti.com
  4. http://ccicutedesign.blogspot.com
  5. http://nazaraman.blogspot.my
  6. http://cikilamenari.blogspot.my
  7. http://twittykingdom.blogspot.my
  8. http://ainnadhirah-aien.blogspot.my
  9. http://nuwulproperty.blogspot.my
  10. http://nikalani88.blogspot.my
  11. http://blognabihah.blogspot.my
  12. http://merosnordn.blogspot.my
  13. http://fiazdiary.blogspot.my
  14. http://sebabakusabrina.blogspot.com
  15. http://beehaazman19.blogspot.my
  16. http://littlesnorlax.blogspot.my
  17. http://bluechoralpearl.blogspot.my
  18. http://www.kisahpondokkecil.com
  19. http://eiydacalyx90.blogspot.my
  20. http://jepunmari2.blogspot.com
  21. http://thezszailaaa.blogspot.my
  22. http://itsmelyya.blogspot.my
  23. http://fardiyah.blogspot.my
  24. http://minidiariai.blogspot.my
  25. http://syaza-applemints.blogspot.my
  26. http://jombercontest.blogspot.my
  27. http://fififizahresepi.blogspot.my
  28. http://umikasum.blogspot.com
  29. http://skuterlady.blogspot.my
  30. http://beautifulofiman.blogspot.com
  31. http://yangbaik.blogspot.my
  32. http://ash-tsukidate.blogspot.my
  33. http://nurqasehbiz.blogspot.my
  34. http://hiphiphorray15.blogspot.my
  35. http://noradzwatyrokkafella.blogspot.my
  36. http://muffincokelatcinta.blogspot.my
  37. http://www.cekgunorazimah.com
  38. http://messarah.blogspot.my
  39. http://mimirheem.blogspot.my
  40. http://husnamujahidah.blogspot.com
  41. http://aienienka.blogspot.my
  42. http://farah-atiqah98.blogspot.my
  43. http://fakmal0.blogspot.my
  44. http://diariibuwafiq.blogspot.my
  45. http://www.sayidahnapisah.com
  46. http://www.aimisyahirah.com/


     Infinity for HIM
  1. http://bicarapensilwarna.blogspot.my
  2. http://akubukaninnocent.blogspot.my
  3. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.my
  4. http://jomkliksini.blogspot.my
  5. http://www.pokcikblogger.com
  6. http://izzatazhrofficial.blogspot.my
  7. http://perantaumasa96.blogspot.my
  8. http://mhakimfaiz.blogspot.my
  9. http://khudrihalim.blogspot.my
  10. http://kakikerja.blogspot.my
  11. http://azlanrumadi.blogspot.my
  12. http://www.keladionline.com
Pada January 1, 2016, Blog korang semua akan berada dalam "Infinity Bloglist" di sidebar blog arepnakbebel.com. Terima kasih kepada semua yang menjayakan segmen aku yang tak seberapa ini yer. Seriously terharu ok T_T sebab ada juga yang nak join segmen blogger suam suam kuku ini. *Lap air mata.

27 ulasan:

  1. Balasan
    1. hehe. tunggu 1st january yer,,sy letak kat sidebar

      Padam
  2. Balasan
    1. Sama sama..terima kasih jgk sebab joined.

      Padam
  3. Nape bonde tak de dlm list tu... sedih nages tepi tiang

    BalasPadam
  4. owh... ada juga terselit.
    Terima kasih

    BalasPadam
  5. Yang ke 12...keladi...jom singgah...

    BalasPadam
  6. seronoknya! Tahniah untuk mereka yang terpilih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe..segmen ini semua yang join masuk blolglist..hehe

      Padam
  7. Thanx luqman..sory lambat tengok senarai peserta..alhamdulillah..ni first time blog saya tersenarai dalam bloglist..:)

    www.qiyasaad.blogspot.my

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih jgk sbb jadi yg first joined!

      Padam
  8. #45! infinity for me! hehhe. tenkiuuu luqman

    BalasPadam