Isnin, 14 Disember 2015

Botol air A5 Memo yang stylo dan menjimatkan ruang beg anda.

By luqman zakaria  |  19:52 22 comments

Assalamualaikum.

Youtube merupakan salah satu social media website yang paling kerap aku buka selain facebook. Terlampau banyak informasi yang kita akan dapat melalui youtube samada baik atau pun buruk. betul tak? Tapi apa kaitannya dengan botol air A5 memo?

Of course lah ada kaitan sebabnya aku tahu pasal botol air A5 memo ini pon dari youtube. One of the vloggers upload a video about this super amazing botol air di account youtube dia dan aku secara tak langsung terpengaruh untuk beli benda alah ini. #sorrynotsorry lol.


Sebenarnya aku pun tak tahu nak beli dekat mana dan tak beria sangat pun nak beli tapi hari ini kebetulan aku ke setapak central dan nampak botol air ini terus beli. Niat sebenar nak pergi cari charmed aroma candle tapi hampeh tak ada. yang ada pun bau dia ntah apa apa. So aku beli la botol air ini. 

Sebelum ini aku dah pernah beli botol air dan aku actually suka sangat botol air tuh sebab design dia memang cool habis tapi sadly bila letak dalam beg, ruang untuk aku letak benda lain dah terjejas. gituh. dalam erti kata lain "menyempit" kan ruang beg. kahkah

Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

22 ulasan:

  1. First time tengok botol air camni..style pun ade.harga berape eh??

    BalasPadam
  2. Jatuh pecah tak? sbb byk botol air sy jatuh je pecah..sob3..last2 pakai recycle air mineral punya je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Should be la kot..kena jaga betul betul la baru tak pecah. hehe

      Padam
  3. Design mmg style.. Tp cam segan gak la nak minum kat public dengan saiz besar gitu.. Haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang style tapi takdalah besar ok jer kot..hehe

      Padam
  4. Balasan
    1. beli jangan tak beli..harga pon murah jer..and senang untuk letak dalam beg

      Padam
  5. tak sampai 1L, tapi best lah sbb jimat ruang.

    bape rege?

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah tak sampai 1 liter. yang aku beli nih 430ml. kalau yang 1 liter mungkin yang A4 kot.

      Padam
  6. botol air ni mmg tgh popular skrg. hihi

    BalasPadam
  7. memang stylo la botol air nihhh....cantik hehehe

    BalasPadam
  8. memng stylo.. prnah tgk junior pkai... hehehe

    BalasPadam
  9. Luqman... Bekas air ni Plastik eh... BPA Free okeylah...kalau beli, sekarang mcm2 penyakit just info he he he

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aah plastik..taktau la BPA free ke tak..terima kasih tau untuk info.

      Padam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP