Rabu, 21 Oktober 2015

THENAMYBLOG 1ST ANNIVERSARY

Assalamualaikum.

Dah lama sangat tak join mana mana segmen. Alang alang tengah free ini baik aku join nanti kang bila mood tak ada boleh buat aku malas dan bila malas tuh memang nak tekan keyboard pon tak ada energy. haha

So, tanpa membuang masa. Aku dengan ini secara rasminya menyertai Segmen dari blog Namy. Skema sangat ayat. haha. Apa apa pon terima kasih Namy sebab sudi invite.


Klik gambar untuk Join!

Syarat untuk join segmen ini Senang jer. Cuma perlu Follow Blog dan Google+ owner. Lepas tuh buat entry macam aku buat ini. Post and last sekali Tinggalkan URL entry korang dekat blog Namy. Done. Easy breezy kan. Jadi tunggu apa lagi Join ler.

10 ulasan:

  1. Dari segmen yg sama. http://balqisluv99.blogspot.my/2015/10/THENAMYBLOG-1st-ANNIVERSARY.html?m=1

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. my pleasure..selalu2 la buat nanti boleh join..hehe

      Padam
  3. bw ke sini..

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/10/thenamyblog-1st-anniversary.html

    BalasPadam
  4. Singgah malam dan selamat berhujung minggu . Good luck ! Singgah sini jugak jom http://theathra.blogspot.com/2015/10/thenamyblog-1st-anniversary.html :D

    BalasPadam